Fotbal international

Cum vrea FCSB să se califice în grupele Europa League! Decizia luată de oficiali înaintea returului cu Vitoria Guimaraes

25.08.2019 | 11:02
Cum vrea FCSB sa se califice in grupele Europa League Decizia luata de oficiali inaintea returului cu Vitoria Guimaraes

FCSB va juca joi, 29 august, de la ora 22.00, cu Vitoria Guimaraes, iar oficialii vicecampioanei României și-au făcut planul pentru a reuși calificarea în grupele Europa League. Meciul tur dintre FCSB și formația din Portugalia s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar gruparea roș-albastră este favorită să treacă de play-off, toate acestea dacă ține cont de faptul că roș-albaștrii au nevoie de o remiză cu goluri.

Cum vrea FCSB să se califice în grupele Europa League

Astfel, oficialii formației patronate de Gigi Becali au luat o decizie care îi va afecta pe jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă, dar care îi va ține departe de tentații. Narcis Răducan, directorul sportiv al vicecampioanei României, dezvăluia după turul cu Vitoria Guimaraes că vrea ca echipa să plece în Portugalia de marți, 28 august, și să revină în țară vineri, 30 augusr.

“Luăm în calcul să plecăm de marți în Portugalia și să ne întoarcem vineri”, declara Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, după meciul jucat de vicecampioana României în play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes, scor 0-0, la Giurgiu.

Florinel Coman în meciul FCSB - Vitoria Guimaraes. Sursă foto: sportpictures.eu
Florinel Coman în meciul FCSB – Vitoria Guimaraes. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB vrea să plece în Portugalia de marți

Gaz Metan Mediaș – FCSB se joacă duminică, 25 august, de la ora 21.00, iar elevii lui Bogdan Argeş Vintilă vor reveni imediat după finalul partidei la București, cu autocarul. Astfel, roș-albaștrii vor ajunge acasă în jurul orei 04.00 și vor avea refacere, iar apoi după amiaza liberă. Delegația FCSB-ului va pleca spre Portugalia marți și va sta acolo până vineri.

Imediat reveniți în țară, fotbaliștii vicecampioanei României vor începe pregătirile pentru partida de pe teren propriu cu FC Viitorul Constanța care are loc duminică, 1 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. Astfel, roș-albaștrii vor avea timp să stea alături de familiile lor doar vineri 30 august deoarece sâmbătă vor pleca spre Pitești.

Vitoria Guimaraes – FCSB se joacă joi, 29 august, de la ora 22.00, pe “Estadio D. Afonso Henriques” din Guimaraes. Partida retur din play-off-ul Europa League este transmisă de Pro TV, iar toate fazele importante se văd LIVE VIDEO pe FANATIK.