Fotbal intern

Cum vrea Gicu Grozav să-l bată pe Becali! Surpriză înainte de Unirea Alba Iulia – FCSB

25.09.2018 | 17:52
Cum vrea Gicu Grozav sal bata pe Becali Surpriza inainte de Unirea Alba Iulia  FCSB
ADVERTISEMENT

Investitor la Unirea Alba Iulia, Gicu Grozav, a vorbit despre duelul cu FCSB din Cupa României. Jucătorul care s-a alăturat clubului de vara trecută regretă că partida din şaispezecimile Cupei nu se poate juca la Alba Iulia, din cauza problemelor cu nocturna.

“Până acum mai speram că există vreo șansă de a se face fotbal în Alba Iulia, dar m-am convins! Suntem în pom și pomul în aer… Noapte bună, cu nocturnă cu tot, Alba Iulia”, a spus Gicu Grozav pentru ziarulunirea.ro.

ADVERTISEMENT

Ce plan are Gicu Grozav pentru a se impune în faţa echipei lui Becali

Grozav speră însă că echipa sa va reuşi să facă un meci bun în faţa FCSB-ului şi a dezvăluit cum ar trebui să joace cei de la Unirea: “Părerea mea e că partida din Cupa României reprezintă un bonus pentru toți jucătorii echipei noastre! Sper ca fiecare dintre ei să joace cu ambiție și dăruire, întrucât n-au nimic de pierdut, doar de câștigat! Este clar că plecăm cu șansa a doua și tocmai de aceea nu ar trebui să simtă nicio presiune! Sper să fie o atmosferă plăcută și lumea să se bucure de fotbal”, a mai spus Gicu Grozav pentru aceeaşi sursă.

Cum vrea Gicu Grozav să-l bată pe Becali. Gicu Grozav în meciul amical de fotbal dintre România şi Olanda, desfăşurat marţi 14 noiembrie 2017 pe Arena Naţională
Cum vrea Gicu Grozav să-l bată pe Becali. Gicu Grozav în meciul amical de fotbal dintre România şi Olanda

Gigi Becali l-a vrut pe Grozav la FCSB, însă mijlocaşul a declarat pentru FANATIK.RO că nu a luat în calcul această variantă: “Nici nu se pune problema. Nu pot să merg acolo, fiecare cu defectele lui!!!”.

ADVERTISEMENT

Planul lui Grozav în meciul cu FCSB este ca echipa să joace fără presiune pentru că doar aşa ar putea să le facă faţă vicecampionilor României.

Gicu Grozav urmăreşte o partidă a celor de la Unirea Alba Iulia din mijlocul fanilor

Partida dintre Unirea Alba Iulia – FCSB este programată de joi, de la ora 21:30, pe Stadionul “Minaur” din Zlatna, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Grozav, la un pas de Dinamo! Claudiu Niculescu s-a implicat în transfer