News

Cum vrea Liviu Dragnea să o distrugă pe Viorica Dăncilă din Penitenciar! Mutare de geniu a fostului președinte PSD

02.10.2019 | 08:58
Cum vrea Liviu Dragnea sa o distruga pe Viorica Dancila din Penitenciar Mutare de geniu a fostului presedinte PSD
ADVERTISEMENT

FANATIK îți explică felul în care vrea Liviu Dragnea să o distrugă pe Viorica Dăncilă, deși acesta se află în continuare în Penitenciarul Rahova! Fostul lider al social democraților a făcut o mutare de geniu care ar putea să destabilizeze definitiv echipa strânsă în jurul lui Dăncilă. Dragnea nu a ezitat și, conform celor de la adevărul, a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a actualului preşedinte Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

Cum vrea Liviu Dragnea să o distrugă pe Viorica Dăncilă din Penitenciar!

Nu e joacă – apelul a și fost înregistrat, la începutul săptămânii, la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii nu au stabilit încă primul termen de judecată. Vă reamintim că în data de 8 august, Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general. Acesta a motivat foarte simplu solicitarea.

ADVERTISEMENT

Dragnea spune că având în vedere că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, şi deci ar invalida şi numirea Vioricăi Dăncilă, votată, culmea, de organizaţia judeţeană Teleorman. Fostul lider PSD nu s-a oprit aici și a arătat în cererea înaintată că instanţa a decis că activitatea celor două angajate fictiv a cauzat pierderi DGASPC.

Cum vrea Liviu Dragnea să o distrugă pe Viorica Dăncilă din Penitenciar! Dăncilă și Dragnea
Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Sursa foto – facebook

Mutare de geniu a fostului președinte PSD

Drept pentru care se ajunge la concluzia că „fie organizaţia de partid PSD Teleorman trebuie dizolvată şi dizolvarea constituie modificare de statut şi trebuie comunicată Tribunalului Bucureşti (..), fie, în situaţia în care partidul PSD central nu a procedat în maniera acesta, şi în data de 29 iulie 2019 au participat inclusiv reprezentanţi din cadrul organizaţiei de partid PSD Teleorman la votarea modificărilor la statut, suntem în ipoteza juridică în care conduita PSD Central echivalează cu însuşirea actului ilegal comis de organizaţia PSD Teleorman in intervalul 7.07.2006- 18.12.2012, ceea ce duce chiar la dizolvarea partidului politic PSD însuşi”.

ADVERTISEMENT

Inițial, Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricăi Dăncila la şefia PSD pe motiv că Parchetul nu a cerut în instanţă dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecătorii nu au avut un temei pentru a pune în discuţie participarea la congresul PSD a unei organizaţii de partid care continuă să existe şi nu este supusă vreunei proceduri de desfiinţare/dizolvare.