Fotbal intern

FCSB vrea să-l transfere pe Ionuț Vînă! Florin Tănase a făcut pe impresarul. “Am vorbit! I-am transmis domnului Becali”

10.07.2019 | 16:45
FCSB vrea sal transfere pe Ionut Vina Florin Tanase a facut pe impresarul Am vorbit Iam transmis domnului Becali

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit modul în care vrea să facă transferul mijlocașului Ionuț Vînă de la FC Viitorul. Latifundiarul din Pipera încearcă să se întărească la mijlocul terenului în vederea noului sezon care stă să înceapă și își dorește aducerea jucătorului aflat sub contract cu gruparea patronată de Gică Hagi și pe care a mai vrut să-l transfere și în iarnă.


UPDATE, 10 iulie, ora 16.45. Florin Tănase a fost pus de Gigi Becali să le transmită celor de la FC Viitorul că dorește să-l transfere pe Ionuț Vînă, iar decarul FCSB-ului a dezvăluit că a discutat cu Ianis Hagi despre mijlocașul în vârstă de 24 de ani. “Nu am vrut să îl sun direct pe domnul Hagi. Am vorbit cu Ianis și i-am transmis domnului Becali, iar acum rămâne de văzut”, a spus Florin Tănase în conferința de presă susținută îanintea meciului cu Milsami.


Cum vrea să facă Gigi Becali transferul lui Ionuț Vînă

În pauza din iarnă, FANATIK a aflat că Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru transferul lui Ionuț Vînă, dar Gică Hagi a cerut mai mult decât dublu, 1,2 milioane de euro, sumă considerată mult prea mare de finanțatorul FCSB-ului. Deși atunci negocierile s-au împotmolit, Gigi Becali nu a renunțat la transferul lui Ionuţ Vînă, iar acum a dezvăluit modul prin care vrea să-l aducă pe jucătorul Viitorului la vicecampioana Ligii 1.

FANATIK a aflat că Becali vrea să dea tot 500.000 pentru transferul lui Ionuţ Vînă, însă Gheorghe Hagi nu e dispus să renunțe la fotbalist daca oferta nu trece de 1.000.000 de euro.

Gigi Becali a vorbit despre mnodul în care vrea să-l convingă pe Gică Hagi să-l lase pe Ionuț Vînă la FCSB. ”L-am pus pe Tănase, ca să-l vrăjească pe Hagi, ca să mi-l dea pe Vînă. Și mi-a zis: ’da, nea Gigi, dar nu-l sun direct pe el, îl sun pe Ianis. Că, dacă-l sun pe el, o să-mi zică, ce mă, te-ai făcut impresar, tu, Tase’? L-a sunat, a vorbit, a dat și răspunsul, că o fi, că o păți…, vedem. Poate cădem la pace până la urmă”, a declarat finanțatorul ”roș-albaștrilor” la emisiunea Digi Sport Special.

Dragoș Nedelcu și Ionuț Vînă într-un duel pentru balon în meciul FC Viitorul – FCSB

Becali a anunțat cum a picat transferul lui De Nooijer

În schimb, Gigi Becali a anunțat că transferul fundașului stânga olande de la FC Viitorul, Bradley de Nooijer, nu mai este de actualitate: ”Cu De Nooiijer a căzut, pentru că eu am dat 500.000 de euro și el a vrut 750.000 de euro. Știți cum cred eu că a fost cu De Nooijer? Hai să vă spun. Eu cred că Gică a zis da la început, după care el s-a răzgândit. Așa că, între timp, l-a pus pe jucător să spună că nu vrea să vină la FCSB! Diverse strategii”.

Ionuț Vînă, în vârstă de 24 de ani, este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 și ar putea să o părăsească pe FC Viitorul în această vară. FANATIK a aflat că mijlocașul se află în atenția a două cluburi din Croația, NK Osijek și HNK Rijeka și a polonezilor de la Jagiellonia Byalistok. Însă, cea mai importantă ofertă pare cea a israelienilor de la Maccabi Haifa, care oferă 1,1 milioane de euro pentru jucătorul lui Gică Hagi.