Fotbal intern

Cum vrea să se răzbune U Craiova pe FCSB. Planul oltenilor pentru restanța cu Astra. Exclusiv

04.08.2020 | 20:50
Cum vrea sa se razbune U Craiova pe FCSB Planul oltenilor pentru restanta cu Astra Exclusiv
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au uitat că FCSB a folosit rezervele la meciul cu CFR Cluj din play-off, iar FANATIK a aflat că oltenii pregătesc o răzbunare.

LPF își dorește ca play-off-ul să se încheie pe teren și de aceea se gândește să programeze și ultimele două restanțe: Astra – Universitatea Craiova și FCSB – Astra.

ADVERTISEMENT

Decizia finală va fi luată în cursul zilei de miercuri. Jucătorii Astrei vor efectua o nouă serie de teste miercuri, iar dacă totul va fi în regulă, LPF va programa și ultimele două jocuri rămase din play-off.

U Craiova, plan de răzbunare pe FCSB

În cazul în care dorința celor de la LPF se va materializa, lupta reală se va da între Astra Giurgiu și FCSB pentru poziția a treia în clasamentul din play-off și banii mai mulți din drepturile de televizare pentru echipa clasată mai sus.

ADVERTISEMENT

Miza o reprezintă cei 400.000 de euro în plus pentru formația care va încheia pe ultima treaptă a podiumului, iar din informațiile FANATIK cei de la Universitatea Craiova vor să se răzbune pe FCSB și să-i ajute pe giurgiuveni să încheie pe 3.

Indiferent de ziua în care vor fi programate cele două restanțe, antrenorul oltenilor Cristiano Bergodi a decis să le dea liber titularilor până luni, 10 august, și este hotărât ca la jocul cu Astra să folosească jucătorii care au prins mai puține minute în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cel mai probabil Astra Giurgiu va câștiga restanța cu Universitatea Craiova, va ajunge la cinci puncte peste FCSB și nu va mai conta întâlnirea directă cu ”roș-albaștrii” deoarece vor avea asigurat locul 3.

Supărarea oltenilor vine din faptul că înaintea meciului cu CFR Cluj, rivala lor la titlu, FCSB și-a trimis vedetele în vacanță. Chiar dacă au ajuns la partida cu ardelenii, Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase și Ovidiu Popescu au fost doar rezerve.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că oficialii clubului FCSB i-au anunţat pe fotbalişti că meciul cu Astra Giurgiu nu se va mai juca. Jucătorii ”roș-albaștrilor” au intrat în vacanță după derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT