Sport

Cumnată de căpitan, “bombă-sexy” la “Vocea României”!

Dan Bucşa este cel mai în formă fotbalist al Universităţii Cluj şi se laudă cu un gol marcat în ultima etapă, contra Stelei. Chiar dacă “şepcile roşii” au pierdut, scor 1-4,...
27.10.2014 | 15:35
Dan Bucsa,Lukasz Szukala,Dino Skvorc

Dan Bucşa este cel mai în formă fotbalist al Universităţii Cluj şi se laudă cu un gol marcat în ultima etapă, contra Stelei. Chiar dacă “şepcile roşii” au pierdut, scor 1-4, mijlocaşul formaţiei ardelene a primit numeroase felicitări din partea apropiaţilor în urma reuşitei din Ghencea. Însă mesajul care l-a emoţionat cel mai mult a venit din partea cumnatei sale, Diana, soţia fratelui său.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (19.10.2014)

Face parte din echipa lui Marius Moga

Interesant este faptul că familia Bucşa este reprezentată cu succes nu numai pe terenul de joc, ci şi pe scenă. Diana reprezintă Dejul la ediţia din acest an a concursului Vocea României şi face parte din echipa lui Marius Moga. La audiţiile nevăzute de vineri, cumnata căpitanului Universităţii Cluj a interpretat piesa “Alone”. Reprezentaţia pe scenă i-a uimit pe cei prezenţi şi nu este exclus ca Diana să cîştige concursul.

thumb1_diana3

524146_947324275295800_514662600522236576_n

Din sala de fitness, direct pe scenă

De precizat că Diana nu este străină de fenomentul sportiv. Pînă să ajungă la “Vocea României”, tînăra era o prezenţă constantă în sala de fitness, unde petrecea mai multe ore pe zi. Însă, pentru a se pregăti exclusiv pentru concursul difuzat de Pro TV, Diana a “tăiat” din orele petrecute la sală, însă aşteaptă cu nerăbdare terminarea show-ului de televiziune pentru a reveni la cealaltă mare pasiune, după muzică.

2

1

Premii de 100.000 de euro la Vocea României

La finalul lunii septembrie, Pro TV, prin show-ul „Vocea României“, s-a clasat pe primul loc în topul divertismentului din România, urmat de Antena 1, cu „X Factor“, în timp ce Kanal D, cu show-ul de talente „KIDSing“ o ocupat abia poziţia a 14-a, potrivit datelor furnizate de paginademedia.ro. Clasamentul lunii septembrie a luat în calcul doar emisiunile cu cel puţin două difuzări. Emisiunea a avut în medie un milion de privitori pe minut, la nivel urban. Premiul pus în joc de organizatori este de 100.000 de euro, o sumă la care visează fiecare participant.

3

27 de ani este vîrsta Dianei Bucşa, participantă la “Vocea României”

45 de partide a jucat Dan Bucşa pentru Universitatea Cluj

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!