Life

Cumnatul Elenei Udrea s-a căsătorit în Sulina! Imagini și declarații exclusive făcute de Adrian Alexandrov

Marinel, cumnatul Elenei Udrea, s-a căsătorit, în urmă cu trei săptămâni, în Sulina! Adrian Alexandrov a vorbit despre eveniment, în exclusivitate, pentru FANATIK.
05.10.2022 | 16:59
Cumnatul Elenei Udrea sa casatorit in Sulina Imagini si declaratii exclusive facute de Adrian Alexandrov
Fratele lui Adrian Alexandrov s-a căsătorit la Sulina
ADVERTISEMENT

A fost bucurie mare în familia partenerului Elenei Udrea, în urmă cu câteva săptămâni! Cumnatul fostului ministru al Turismului a făcut nuntă pe 10 septembrie 2022!

Fratele lui Adrian Alexandrov s-a însurat în Sulina. Imagini de la eveniment

Marinel, fratele omului de afaceri Adrian Alexandrov, s-a căsătorit în Sulina. La marele eveniment din viața acestuia a participat, evident, fratele său, însă, din nefericire, acesta n-a putut să fie acompaniat de Elena Udrea, partenera lui aflându-se în pușcărie.

ADVERTISEMENT

La nuntă au fost prezente în jur de 100 de persoane, printre care și micuța Eva, nepoata lui Marinel, rodul iubirii dintre Adrian și Elena. De asemenea, la petrecere a ajuns și mama celor doi frați, din Italia.

FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate de la nunta din Deltă a fratelui lui Adrian Alexandrov cu aleasa inimii sale, Ana.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Adrian Alexandrov a fost generos și ne-a vorbit despre acest eveniment care le-a înseninat viața membrilor familiei sale, în tot contextul dificil prin care acesta trece din cauza întemnițării Elenei Udrea.

Marinel Alexandrov este fratele cu doi ani mai mare al lui Adrian. Acesta este de profesie marinar, mai exact căpitan pe nave fluviale.

ADVERTISEMENT

„A venit și mama din Italia, că este plecată de 15 ani”

„Pe 10 septembrie a fost nunta. Și eu, și cea mică (n.r. au fost prezenți la eveniment). Normal! Este fratele meu, trebuia să mergem. Am fost oricum într-o plimbare acasă, că nu am reușit să ajung vara asta, în Deltă, în Sulina.

Am luat-o și pe cea mică, a venit și mama din Italia, că este placată de 15 ani. Ne-am reîntâlnit cu toții. Cred că au avut în jur de 100 (n.r. invitați) dacă țin bine minte”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
marinel alexandrov și ana
Mirele și mireasa, după ce au spus DA!
nuntă frate adrian alexandrov
Nunta fratelui lui Adrian Alexandrov a avut loc pe 10 septembrie, în Sulina

Marinel e marinar pe nave fluviale!

„Fratele meu este mai mare cu doi ani și este căpitan pe nave fluviale. Merge cu navele pe Dunăre în toată Europa. Suntem într-o relație normală de frați. Nu știu dacă am dat cel mai mult ca dar, că nu l-am întrebat dar acum, na.

Din puținul nostru dăruim cu toții ca să le fie și lor bine. Soția lui este o tânără, avocată în București. Și-a deschis și ea birou. Este chiar foarte smart pe partea asta de civil, nu a intrat pe penal”, a completat Alexandrov, pentru FANATIK.

De ce au făcut Ana și Marinel nunta în Sulina, deși locuiesc în Capitală

Omul de afaceri ne-a mai spus că i se pare interesant jobul fratelui său, care lucrează o lună la bordul navei, o lună stă acasă. Marinel și soția sa, Ana, locuiesc în Capitală, unde și-au luat o căsuță.  Deși stau în București, întrucât ea este din Sulina, au ales să facă nunta în Deltă. Alexandrov a explicat pe îndelete de ce.

„Ideea este în felul următor, ei stau de câțiva ani în București și neamurile, familiile. Ea este tot din Sulina, iar toți prietenii, rudele sunt de acolo.

Trebuia să fi mișcat o masă mai mare de oameni de acolo pentru a-i aduce aici. Erau și costuri de cazare, transport. De aceea era mult mai ok să se facă acolo, fiind amândoi din același oraș”, a încheiat Adrian Alexandrov.

 

 

ADVERTISEMENT