News

Cumpănașu, despre ce se află în telefonul lui Gheorghe Dincă: “E strigător la cer”

02.08.2019 | 20:31
Cumpanasu despre ce se afla in telefonul lui Gheorghe Dinca E strigator la cer

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, este extrem de revoltat de faptul că autoritățile bat pasul pe loc de 9 zile! Cumpănașu este de părere că în telefonul criminalului Gheorghe Dincă se ascund lucruri care ar ușura ancheta.

Ce se află în telefonul lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu este sigur că telefonul personal al lui Gheorghe Dincă poate fi un element esențial în această anchetă care deja durează deja de 9 zile. Acesta îi acuză pe procurori că au ținut să îl supună pe criminal unui test psihiatric, decât să cerceteze bine locul posibilei crime, dar și telefonul lui Dincă, care ar putea ascunde secrete murdare.

„Față de primul aspect, DIICOT-ul a fost mai preocupat să vadă dacă este sănătos la cap, în loc să termine ancheta de la fața locului, să o luăm noi razna. Ar fi foarte important să știm ce se află în telefonul lui Dincă, ce este în telefonul acelui monstru.

Ce se află în telefonul lui Gheorghe Dincă
Ce se află în telefonul lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au ridicat saci plini cu noi probe

În loc să procedeze corect aici, nici măcar nu ne-au spus cu cine a vorbit Dincă, dacă desfășurătorul l-au luat, de la acel telefon. Sunt niște lucruri care sunt strigătoare la cer, ce au făcut oamenii ăștia, timp de 9 zile?” a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Procurorii DIICOT au reușit să-l convingă pe Gheorghe Dincă să le arate unde a aruncat cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu. În plus, anchetatorii de la structura centrală a DIICOT, care au preluat ancheta în cazul crimelor din Caracal, au început o nouă anchetă la locuința lui Dincă.

Aceștia au început să sape prin toată curtea, inclusiv în gropile betonate din curte. Se pare că procurorii au găsit noi indicii, mai mulți saci cu haine vechi, dar și cu oase au fost luate ca probe și duse la analize. Surse din IML au declarat că oasele găsite în curtea lui Dincă sunt umane, aparțin unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani.