News

O nouă bombă în dosarul Caracal! Alexandru Cumpănașu: „Un martor a văzut mai multe persoane ieșind din casa lui Dincă”

15.08.2019 | 14:33
O noua bomba in dosarul Caracal Alexandru Cumpanasu Un martor a vazut mai multe persoane iesind din casa lui Dinca

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alex Cumpănașu, a aruncat miercuri o nouă bombă în presă. Prezent la Sinteza Zilei de la Antena 3, jurnalistul a vorbit despre faptul că un martor a văzut în ziua dispariției Alexandrei mai multe persoane care au ieșit din casa lui Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, martorul încă nu a fost audiat de procurori, a spus Cumpănașu.

Cumpănașu susține că un martor a văzut mai multe persoane ieșind din casa lui Gheorghe Dincă

Cumpănașu a mai afirmat și că martorul nu și-a dat seama încă dacă printre acele persoane care au părăsit curtea lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat și Alexandra Măceșanu: “Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe camp”.

„Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Alexandru Cumpănașu susține că un martor a văzut mai mulți oameni în casa lui Gheorghe Dincă
Alexandru Cumpănașu susține că un martor a văzut mai mulți oameni în casa lui Gheorghe Dincă *foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu dă vină pe polițiști pentru dispariția Alexandrei

Cumpănașu continuă astfel seria dezvăluirilor în dosarul de la Caracal. Jurnalistul a arătat că polițiștii au ratat complet cazul Alexandrei și au pasat vina pe alte instituții: „Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor. Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor.

Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pt ca i-au oprit procurorii. Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum: …intrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta mai departe”, a scris Cumpănașu într-o postare la care a atașat un document oficial al poliției române.