OFICIAL. Torje şi-a GĂSIT o nouă echipă. A SEMNAT contractul!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
22/07/2016, 00:01
OFICIAL. Torje şi-a GĂSIT o nouă echipă. A SEMNAT contractul! GALERIE FOTO

UPDATE 21.07.2016. Gabriel Torje a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din momentul în care semnează contractul cu noua sa echipă, Terek Groznîi, valabil trei ani. Internaţionalul român va purta numărul 20 la noua sa echipă.

toreeejejeje

”Începe o nouă etapă în viaţa mea, am semnat astăzi cu Terek. Nu îmi doresc decît să fiu sănătos şi nu promit nimic altceva în afară de: muncă, muncă, muncă. Vreau să creştem împreună şi să facem meciuri memorabile! Pregătesc terenul şi pentru România, să venim aici la Mondiale in 2018!”, a scris Torje pe Facebook.

UPDATE, 18.07.2016 ORA 20:15. Se pare ca Gabriel Torje şi-a găsit în sfîrşit o nouă echipă! Mijlocaşul urmează să semneze cu Terek Groznîi. Gruparea din Rusia a efectuat un stagiu de pregătire în Italia, acolo unde a şi negociat cu oficialii clubului Udinese, anunţă presa din Italia.

Terek va plăti 1.000.000 de euro pentru Torje. ”Tricolorul” are pregătit un contract pe 3 ani. Torje urmează să facă vizita medicală marţi, iar apoi să înceapă treaba la noua sa echipă.


UPDATE 12:57. La doar cîteva zeci de minute după ce a apărut informaţia, Torje a infirmat zvonurile: ”Vreau să ştiţi că nu am semnat cu nimeni, nu am făcut nicio vizită medicală. Nu sunt nici în Turcia, nici în altă ţară, sunt acasă, la Timişoara şi mă bucur de câteva zile de vacanţă cu familia. Promit că o să vă anunţ atunci când mă hotărăsc unde voi juca!”, a scris Torje pe Facebook.

torrrrj

Gabi Torje îşi dorea neapărat să plece de la Udinese, acolo unde n-a fost folosit mai deloc. Visul i s-ar fi împlinit. Presa din Turcia anunţă că Torje a fost cumpărat definitiv de Karabukspor pentru 1.000.000 de euro!

Conform acestora, Gabi Torje a efectuat deja vizita medicală, urmînd să li se alături la antrenamente noilor săi colegi de la Karabukspor. Printre aceştia se află şi românii Valerică Găman, Ionuţ Neagu, Marius Alexe şi Iasmin Latovlevici.

gabi-torje2 (1)

În urmă cu două săptămîni, Gabi Torje declara că nu mai doreşte să se întoarcă în Turcia, acolo unde a mai a evoluat pentru Konyaspor şi Osmanlispor. ”Mi-e frică să mă întorc în Turcia. E un campionat care îmi place. Dar acolo se întîmplă multe lucuri care nu ţin de fotbal şi mi-e frică”, declara internaţionalul la doar cîteva zile de atentatul sinucigaş petrecut pe aeroportul Ataturk, din Istanbul.

Ştirea MOMENTULUI

Mangia, criză de nervi la vestiare. A ameninţat arbitrul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×