Fotbal international

Cuneyt Cakir, făcut praf după prima repriză din Liverpool – Barcelona: “Are misiune de la UEFA”

07.05.2019 | 23:11
Cuneyt Cakir, făcut praf după prima repriză din Liverpool - Barcelona:
Cuneyt Cakir, făcut praf după prima repriză din Liverpool - Barcelona (sursă foto: hepta.ro)

Cuneyt Cakir a fost făcut praf după prima repriză din meciul Liverpool – Barcelona. Arbitrul turc a devenit inamicul tuturor în urma prestaţiilor din trecut, când a ajutat echipele mari în momente mai dificile. La finalul celor 45 de minute, microbiştii din întreaga lume au fost de părere că acesta a permis câteva intrări dure ale catalanilor.

Cuneyt Cakir, făcut praf după prima repriză din Liverpool – Barcelona. Ironizat pe Twitter

După prima repriză din Liverpool – Barcelona, Cuneyt Cakir a fost făcut praf de internauţi. Fanii “cormoranilor” sunt nemulţumiţi că turcul nu a sancţionat mai multe intrări dure ale jucătorilor catalanilor şi au luat cu asalt reţelele de socializare.

“UEFA mereu îl aduce pe Cakir la meciurile importante jucate de Barcelona sau Real. Nu ai cum să câştigi un meci când arbitrul joacă pentru adversari”, “Cakir a fost mereu un arbitru teribil pentru echipele din Anglia. Nu înţeleg de ce UEFA îi dă atât credit”, “Cuneyt Cakir are Barcelona în ADN”, “Nu am descoperit asta azi, dar mi s-a confirmat că Cakir este un arbitru slab” sau “Are mereu o misiune de la UEFA. Arbitru de casă”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri