News

Cunoscut actor britanic, mort în urma unui anevrism la doar 38 de ani

Ashvin Luximon, starul din serialul britanic EastEnders, a murit în urma unui anevrism la vârsta de doar 38 de ani. Familia sa a confirmat recent cauza decesului acestuia
27.08.2022 | 21:37
Cunoscut actor britanic mort in urma unui anevrism la doar 38 de ani
Ashvin Luximon, mort la doar 38 de ani. Sursa foto: Sky News
ADVERTISEMENT

Actorul britanic Ashvin Luximon, cunoscut pentru rolul din serialul britanic EastEnders, difuzat între 1999 și 2003, și în care a jucat în peste 140 de episoade s-a stins din viață în data de 23 iulie.

Mort în urma unui anevrism la doar 38 de ani

Actorul britanic, a cărui înmormântare a avut loc în data de 11 august, a murit la vârsta de 38 de ani în urma unui anevrism, cauza decesului fiind confirmată acum de către familia acestuia.

ADVERTISEMENT

Acesta era cunoscut pentru rolul lui Asif Malik, prietenul obraznic de școală al lui Martin Fowler, în telenovela BBC între 1999 și 2003.

Luximon a murit pe 23 iulie, iar înmormântarea a avut loc pe 11 august. Familia lui a creat un site de omagiu, unde banii strânși în urma donațiilor merg către o organizație de caritate ce acționează pentru prevenirea sinuciderilor.

ADVERTISEMENT

„Decesul neașteptat al lui Ash ne-a lovit puternic pe toți, dar vrem să ne facem timp să ne amintim spiritul său darnic. A iubit și a fost iubit de atât de mulți. Cânta o melodie de karaoke bună și avea o voce suficient de puternică pentru a fi auzită din spațiu. A adus râsete și cele mai bune îmbrățișări”, se arată într-un mesaj postat de familia acestuia pe pagina web dedicată fostului actor în care fanii acestuia sunt rugați să facă donații către organizația de caritate.

Familia și fanii, mesaje de condoleanță

La înmormântarea lui Ashvin Luximon, prietenii și familia au fost rugați să „poarte culori pentru a-i sărbători viața așa cum și-ar fi dorit el”, iar în loc de flori, cei îndurerați au fost rugați să facă donații pentru organizații de caritate.

ADVERTISEMENT

Fratele Alvin Luximon i-a adus un omagiu de ziua lui Ashvin, pe 13 august, scriind pe Facebook: „La mulți ani frate, sunt sigur că te distrezi foarte mult și îi faci pe toată lumea să râdă… să ai una grozavă.”

Fanii EastEnders și prietenii actorului au lăsat, de asemenea, omagii pe site, scriind: „Ai fost un tip de top cu o inimă de aur pur. Sunt mândru și foarte norocos că am fost prietenul tău.”

ADVERTISEMENT

Ultima sa apariție în serialul EastEnders a fost în octombrie 2003. Luximon, care era din Enfield, cartier din nordul Londrei, a mai apărut în Grange Hill și în serialul TV Hope and Glory.

ADVERTISEMENT