News

Cunoscut medic din Timișoara, prins într-o mașină cu un minor de 16 ani. Ce urmau să facă cei doi

Un medic din Timișoara are probleme cu legea după ce a fost prins de polițiști într-o mașină, în timp ce se pregătea de sex cu un minor.
30.01.2023 | 14:09
Cunoscut medic din Timisoara prins intro masina cu un minor de 16 ani Ce urmau sa faca cei doi
Medic prins în flagrant. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Mai exact, medicul angajat al Spitalului de Urgență pentru Copii a fost surprins în timp ce încerca să întrețină relații sexuale orale cu un băiat în vârstă de 16 ani.

Medic din Timișoara, prins cu un minor în mașină

Conform Tion, mașina unde se aflau cei doi era parcată într-o zonă de la periferia orașului, sub un pod pestea calea ferată. Totul a fost dat în vileag din întâmplare, după ce un echipaj de poliție patrula în zonă și au observat autoturismul.

ADVERTISEMENT

Conform IPJ Timiș, bărbatul a primit o amendă de 10.000 de lei pentru ”încălcarea unor norme de conviețuire socială și tulburarea ordinii și liniștii publice”. Aceeași amendă a primit-o și tânărul care se afla cu medicul în mașină.

Conform Observatornews.ro, medicul este apreciat și cunoscut în oraș, fiind angajat la Spitalul de Copii din Timișoara. Se pare că cei doi s-au cunoscut pe o rețea de dating, iar tânărul l-ar fi mințit pe bărbat că are 18 ani, astfel că au ajuns să se întâlnească sub pod.

ADVERTISEMENT

Se pare că reprezentanții spitalului au fost ”șocați” când au aflat ce făcea colegul lor, în vârstă de 41 de ani, care e căsătorit și are doi copii. În funcție de ce clarificări vor prezenta polițiștii în acest caz rămâne de văzut dacă spitalul va demara o anchetă internă.

Mama adolescentului ar fi știut că acesta își caută parteneri sexuali pe Tinder, cu toate că are doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

”În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: