Life

Cunoscutul vlogger MrBeast, gest incredibil. A ajutat 1.000 de persoane să-și recapete vederea

Cunoscutul vlogger MrBeast a făcut un gest incredibil pentru 1.000 de persoane. Acestea și-au recăpătat vederea cu ajutorul creatorului de conținut.
30.01.2023 | 21:13
Cunoscutul vlogger MrBeast gest incredibil A ajutat 1000 de persoane sasi recapete vederea
MrBeast, gest incredibil pentru 1.000 de persoane, Vloggerul le-a ajutat să-și recapete vederea. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

MrBeast, un cunoscut vlogger de pe YouTube, a făcut un gest incredibil pentru 1.000 de persoane. Creatorul de conținut a plătit pentru intervenția chirurgicală care le-a redat acestora vederea.

MrBeast, cunoscut vlogger, gest incredibil pentru 1.000 de persoane. Le-a ajutat să-și recapete vederea

În noul videoclip postat pe canalul său de YouTube, îndrăgitul creator de conținut i-a uimit pe fani cu un nou act caritabil.

ADVERTISEMENT

Vloggerul este cunoscut, de altfel, pentru gesturile sale caritabile. De data aceasta le-a arătat fanilor cum contribuie la redarea vederii pentru 1.000 de persoane care suferă de cataractă.

Creatorul de conținut a plătit operația pentru 1.000 de persoane nevăzătoare sau care mai vedeau parțial, dar care nu își permiteau să achite costurile pentru intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

“Redăm vederea a 1.000 de oameni”, a spus MrBeast în clipul video postat sâmbătă. Videoclipul a ajuns la peste 41 de milioane de vizualizări într-o singură zi.

În videoclip apar imagini cu persoanele care au fost ajutate de vlogger, pe numele său real Jimmy Donaldson. Acestea apar atât înainte, cât și după operație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, unele persoane au beneficiat și de alte donații din partea lui MrBeast. Vloggerul e cunoscut ca fiind un mare filantrop.

Jeff Levenson, medic oftalmolog și chirurg, a spus că jumătate dintre persoanele care au orbit ar putea să-și recapete vederea după o intervenție chirurgicală care durează 10 minute. Medicul s-a alăturat inițiativei lui MrBeast.

ADVERTISEMENT

Cadrul medical coordonează un program similar de peste 20 de ani. Prin intermediul programului, acesta le oferă operații gratuite de cataractă celor care nu au asigurare.

În plus, medicul a spus că a devenit inspirat să-i ajute pe alții după ce chiar el a suferit o operație de cataractă.

“În zilele și săptămânile de după operația mea de cataractă, am fost uimit de cât de strălucitoare, frumoasă și vie era lumea.

Dar am fost șocat de ideea că există sute de milioane, probabil 200 de milioane de oameni în întreaga lume, care sunt orbi sau aproape orbi de cataractă și care nu au acces la operație.”, a explicat medicul pentru CNN, notează Adevărul.

Cine este MrBeast

MrBeast este un cunoscut creator de conținut de pe YouTube din SUA. În vârstă de 24 de ani, vloggerul și-a început activitatea îm 2012, atunci când a publicat primul său videoclip.

Canalul său principal de YouTube, MrBeast, este urmărit de peste 130 de milioane de abonați. În afară de acest canal, vloggerul mai deține și Beast Reacts, MrBeast Gaming, MrBeast 2 și Beast Philanthropy.

De-a lungul timpului, în mai multe interviuri, Jimmy Donaldson a spus că principalul său obiectiv cu canalele de YouTube este să-i ajute pe oameni și să-i vadă fericiți, motiv pentru care o mare parte din câștiguri ajunge în actele caritabile.

ADVERTISEMENT
Tags: