ADVERTISEMENT
News

CUPA AFRICII: NEBUNIE în grupa A! Primele calificate

CUPA AFRICII: S-au disputat ultimele meciuri ale grupei A. Înainte de această etapă nici o echipă nu a reuşit calificarea în faza următoare din toate cele 4 grupe. Gazdele competiţiei,...
Autor: Marian Popovici | 25.01.2015 | 22:03
CUPA AFRICII: NEBUNIE în grupa A! Primele calificate

CUPA AFRICII: S-au disputat ultimele meciuri ale grupei A. Înainte de această etapă nici o echipă nu a reuşit calificarea în faza următoare din toate cele 4 grupe. Gazdele competiţiei, Guineeea Ecuatorială a reuşit să învingă cu 2-0 Gabonul şi s-au calificat în sferturile de finală cu 5 puncte. 

ADVERTISEMENT

CUPA AFRICII: Grupa A a fost cîştigată de Congo cu 7 puncte, care a reuşit să învingă la limită naţionala din Burkina Faso, 2-1 în ultimul meci. Atacantul CFR-ului, Ferebory Dore a dat o pasă de gol pentru congolezi.

Congo va evolua în sferturi împotriva locului doi din grupa B, în timp ce Guineea Ecuatorială va evolua împotriva cîştigătoarei grupei B. Totul se va decide şi în acea grupă după ultima etapă care îşi va desfăşura ultimele meciuri luni, de la ora 20:00 (Ins. Capului Verde – Zambia şi RD Congo – Tunisia.

ADVERTISEMENT

CLASAMENT GRUPA A: 

grupa a

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!