Sport

Unul dintre mijlocașii revelației Cupei Angliei a apărut în „Insula iubirii”. În 2018 a suferit abuzuri rasiale

Boreham Wood este revelația actualei ediții a Cupei Angliei, echipa din liga a 5-a fiind eliminată în optimi de Everton, cu 2-0. Formația are un mijlocaș care în 2019 a apărut la „Insula iubirii”.
05.03.2022 | 08:19
Unul dintre mijlocasii revelatiei Cupei Angliei a aparut in Insula iubirii In 2018 a suferit abuzuri rasiale
ADVERTISEMENT

Boreham Wood, echipă din liga a cincea a Angliei, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Angliei, de Everton, cu 0-2, în deplasare, dar este revelația competiției în condițiile în care toate celelalte formații ajunse în această fază sunt din primele două eșaloane.

Dennon Lewis a apărut la „Insula iubirii” în 2019

Vedeta echipei este mijlocașul Dennon Lewis, care în urmă cu doi ani a apărut la show-ul de televiziune „Insula iubirii”. El a dorit să-și găsească dragostea în „Casa Amor”, dar a fost eliminat din competiție după 4 zile, scrie dailystar.co.uk.

ADVERTISEMENT
Dennon Lewis Insula iubirii
Dennon Lewis a părăsit ediția din 2019 a reality-show-ului „Insula iubirii” după 4 zile. Sursa foto: thesun.co.uk

Dennon Lewis, care pe 9 mai va împlini 25 de ani, și-a făcut junioratul la Watford, dar nu a apucat să joace la echipa de seniori. În 2018 a fost transferat de definitiv de Falkirk, dar în același sezon a ajuns la Bromley, unde a bifat patru meciuri.

A plecat în 2019 la Wealdstone, unde, în cele două sezoane, a bifat 95 de meciuri în toate competițiile și a marcat de 20 ori.

ADVERTISEMENT

Charlton a vrut să-l transfere în vara lui 2020 pentru suma de 500.000 de lire sterline (aproximativ 600.000 de euro), dar până la urmă a rămas la Wealdstone.

Pe 9 noiembrie 2021 a semnat cu Boreham Wood, dar nu a apucat să bifeze niciun minut pentru echipa din a cincea divizie engleză.

ADVERTISEMENT

Dennon Lewis a suferit abuzuri rasiale în 2018

Aventura mijlocașului la Falkirk a durat puțin din motive care nu au legătură cu fotbalul. El a semnat contractul pe 1 iulie 2018, iar după 2 săptămâni și-a făcut debutul, cu ocazia meciului de pe teren propriu cu Montrose, 0-1 în Cupa Ligii Scoției.

După trei zile marca primul său gol, în victoria cu 2-0 împotriva Forfar Athletic. Dar totul s-a terminat după meciul din deplasare cu Stenhousemuir, programat pe 24 noiembrie, notează thesun.co.uk.

ADVERTISEMENT

Gazdele s-au impus cu 4-2, dar după meci Dennon Lewis a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Din punct de vedere fotbalistic, lucrurile nu decurg așa cum am dorit, atât eu, cât și persoanele din cadrul clubului.

Din punct de vedere personal, nu m-aș fi gândit niciodată că voi fi supus abuzurilor rasiale din partea fanilor Falkirk.

Înțeleg supărarea și furia lor, pentru că își doresc să vadă că echipa lor favorită are rezultate bune. Cu toate acestea, din punctul meu de vedere a fost depășită orice limită. Sunt dezgustat de tratamentul la care am fost supus.

Viitorul meu este neclar în acest moment, dar sunt încă jucător la Falkirk și voi încerca să fac tot posibilul pentru echipă și să-i ajut pe toți cei implicați.

Apreciez mesajele primite și știu că persoanele care m-au insultat nu reprezintă majoritatea fanilor lui Falkirk.

Vă rog să mă înțelegeți, dar nu mai suport”, a scris jucătorul pe contul personal de instagram, cu puțin timp înainte de a-și rezilia contractul cu echipa scoțiană.

ADVERTISEMENT