Fotbal international

Cupa Angliei optimi de finală Live video. Derbyul este Chelsea-Manchester United. City se califică în sferturi

16.02.2019 | 19:11
Cupa Angliei optimi de finala Live video Derbyul este ChelseaManchester United City se califica in sferturi

Cupa Angliei își va desfășura în weekendul 15-18 februarie partidele din turul 5, adică din faza optimilor de finală. Ca de obicei, regulamentul prevede ca în caz de egalitate după 90 de minute se aibă loc rejucarea pe terenul formației care a evoluat în deplasare și numai dacă și la rejucare nici o echipă nu se va impune să se joace 30 de minute suplimentare, iar ca ultimă soluție, să se execute lovituri de departajare. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE. Rezultatele de până acum din Cupa Angliei

  • QPR – Watford 0-1
  • Brighton – Derby 2-1
  • Wimbledon – Millwall 1-0
  • Newport – Manchester City 1-3

Cele opt partide sunt împărțite astfel: un meci vineri, 15 februarie, trei sâmbătă, 16 februarie, alte trei duminică, 17 februarie și ultimul, dar și cel mai important, luni, 18 februarie, când este programat capul de afiș al optimilor, Chelsea – Manchester United. Dintre cele 16 formații implicate în această fază avansată a Cupei Angliei șapte sunt din Premier League, șase din Championship, două din a treia divizie și una din al patrulea eșalon.

Cupa Angliei – optimi de finală – Live video și live stream pe FANATIK.RO

Cel mai disproporționat meci din punct de vedere valoric, dar și financiar, are loc sâmbătă, 16 februarie. Este vorba de confruntarea dintre Newport, echipa din a patra ligă și campioana Manchester City, în care, în mod normal trebuie să se pună doar problema scorului la care se vor impune cetățenii. Vineri seară, uvertura otimilor promite o partidă mult mai echilibrată decât ar părea, QP Rangers, din a doua divizie – Watford. Nu vedem o victorie la pas de defilare pentru Watford în acest meci. Din păcate, Cupa Angliei nu se transmite pe nici un post de televiziune din România. Puteți accesa FANATIK.RO, pentru a urmări partidele în format LIVE VIDEO.

Programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei Angliei

Sâmbătă echipa lui Florin Andone, care este suspendat,  Brighton va întâlni una dintre echipele bune din liga a doua, Derby County, antrenată de fostul internațional englez Frank Lampard. Cert este că în faza sferturilor vor intra și fie două echipe din Championship, fie una din Championship și alta din a treia divizie, ca urmare a tragerii la sorți, care a decis jocurile Wimbledon (D3) – Millwall (D2) și Swansea – Brentford. Însă toți ochii vor fi pe spectacolul de luni, de la Londra, Chelsea – Manchester United, antrenorul gazdelor, Maurizio Sarri stând cu sabia deasupra capului, iar omologul său Ole Gunnar Solskjaer e și el sub presiune, după 0-2 acasă cu PSG în Champions League.

Cupa Angliei. Florin Andone (galben) a ajutat la calificarea lui Brighton în optimi, dar nu poate juca fiind suspendat
Cupa Angliei. Florin Andone (galben) a ajutat la calificarea lui Brighton în optimi, dar nu poate juca fiind suspendat

Iată programul complet al optimilor de finală din Cupa Angliei

Vineri, 15 februarie

QP Rangers (D2) – Watford ora 21:45

Sâmbătă, 16 februarie

Brighton – Derby County (D2) ora 14:30

Wimbledon (D3) – Millwall (D2) ora 17:00

Newport (D4) – Manchester City ora 19:30

Duminică, 17 februarie

Bristol City (D2) – Wolverhampton ora 15:00

Doncaster (D3) – Crystal Palace ora 18:00

Swansea (D2) – Brentford (D2) ora 18:00

Luni, 18 februarie

Chelsea – Manchester United ora 21:30

Tags: