Fotbal international

Cupa Davis / Punct FINAL! România a pierdut duelul cu Slovacia

UPDATE 15:18 / Final de drum! România a fost învinsă de Slovacia în play-off-ul pentru barajul Grupei Mondiale, scor 3-1, după ce Klizan a trecut în trei seturi de Marius Copil, scor 7-6, 6-3,...
Cupa Davis  Punct FINAL Romania a pierdut duelul cu Slovacia

UPDATE 15:18 / Final de drum! România a fost învinsă de Slovacia în play-off-ul pentru barajul Grupei Mondiale, scor 3-1, după ce Klizan a trecut în trei seturi de Marius Copil, scor 7-6, 6-3, 6-3.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci! 

Astfel, ultimul meci, disputat între Ungur şi Gomboş nu mai are nici o miză.


UPDATE 14:20 / Marius Copil este dominat în meciul cu Martin Klizan, care ar putea asigura victoria slovacilor. Klizan s-a impus în primele două seturi cu 7-6 şi 6-3. După prima zi, slovacii conduc cu 2-1.

UPDATE 17:20 / Înfrîngere ruşinoasă pentru Tecău şi Mergea, care porneau ca mari favoriţi contra perechii Martin / Zelaney. Au cedat însă în trei seturi, scor 5-7, 3-6, 3-6. Este 2-1 pentru Slovacia după primele două zile, iar România are nevoie de victorii în ambele meciuri de mîine, obiectiv care pare greu realizabil. Marius Copil îl înfruntă pe Martin Klizan, iar Adrian Ungur pe Norbert Gomboş.

UPDATE 16:35 / Se îngroaşă gluma! Tecău şi Mergea au pierdut şi setul doi în faţa cuplului Martin / Zelaney.

UPDATE 15:57 / Martin şi Zelaney au reuşit să fructufice a doua minge de set şi conduc cu 1-0.

UPDATE 15:15 / A început partida de dublu dintre Mergea / Tecău şi Andrej Martin / Zelaney. România – Slovacia este 1-1 după meciurile disputate ieri.


UPDATE 19:08 / Martin Klizan l-a învins în trei seturi pe Adi Ungur, scor 6-4, 6-2, 6-0 şi a egalat la unu disputa dintre România şi Slovacia. Mîine se va juca partida de dublu dintre Mergea / Tecău şi Andrej Martin / Zelenay, de la ora 15:00.

UPDATE 18:40/ Martin Klizan domină clar partida împotriva lui Adrian Ungur şi a cîştigat primele două seturi, scor 6-4, 6-2.

UPDATE 17:30  / A început partida dintre Adrian Ungur şi Martin Klizan, românul este primul la serviciu.

UPDATE 17:01 / Marius Copil a adus primul punct pentru România în confruntarea cu Slovacia. Românul l-a învins pe Norbert Gombos în patru seturi, scor 7-6, 6-7, 6-4, 7-6. În setul patru, Copil a reuşit o revenire incredibilă de la 2-5 pentru a trimite meciul în tiebreak. După mai multe răsturnări de situaţie, românul s-a impus în cele din urmă cu 12-10.

Marius Copil nu renunţă! Românul ia setul doi, scor 6-4, şi este foarte aproape de a duce România în avantaj.

Norbert Gombos a egalat situaţia la seturi, tot după un tiebreak cîştigat.

Marius Copil a cîştigat primul set al partidei la tiebreak, 7-6.

UPDATE 13:00 / Marius Copil şi Norbert Gombos au început primul meci din duelul România – Slovacia.


România joacă împotriva Slovaciei în Cupa Davis în acest weekend la Constanţa. Cîştigătoarea acestei dispute se va califica la barajul pentru accederea în Grupa Mondială. 

Joi a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor. Prima partidă se va juca între Marius Copil şi Norbert Gombos, meci programat vineri de la ora 13:00. Al doilea meci al zilei va fi cel dintre Adrian Ungur şi Martin Klizan.

Sîmbătă de la ora 15:00 se joacă meciul de dublu în care Mergea şi Tecău sînt favoriţi în faţa lui Andrej Martin şi Igor Zelenay. Echipa cîştigătoare se califică în play-off-ul Grupei Mondiale.

Tags: