Tenisul rămâne la Cluj! România - Maroc se va juca în Sala Polivalentă

cupa davis, cluj, romania-maroc, sala polivalenta, tenis

Federaţia Română de Tenis anuntă că întâlnirea România - Maroc din turul al doilea al Cupei Davis se va desfăşura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Oficialii federaţiei au menţionat că suprafaţa pe care se va juca va fi anunţată ulterior. Întâlnirea România - Maroc contează pentru turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Afria a Cupei Davis şi va avea loc la 7-8 aprilie.

”Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, în impresionanta Sală Polivalentă, acolo unde naţionalele de tenis ale României au fost atât de bine primite”, a declarat Răzvan Itu, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Ultimul meci de Cupa Davis jucat la Cluj-Napoca a fost în 2016

Ultimul meci de Cupa Davis găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a avut loc în 2016, atunci când România a fost învinsă de Spania, scor 1-4. Atunci, singurul punct a fost adus de dublul format din Horia Tecău şi Florin Mergea.

Anul acesta, echipa de Fed Cup a României a învins Canada În Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, iar jucătoarele au anunţat că întâlnirea cu Elveţia din barajul pentru Grupa Mondială ar vrea să-l joace în aceeaşi locaţie.