Fotbal international

Video. Spectacol în Principat. Lyon elimină Monaco din Cupa Franţei

Video. Cupa Franţei. Monaco - Lyon 2-3. Campioana nu mai are nici un obiectiv. Le-a ratat pe toate, după ce a vândut vedetele vara trecută.
25.01.2018 | 01:04
Video. Spectacol în Principat. Lyon elimină Monaco din Cupa Franţei

Meci spectacol la Monte Carlo în derbyul şaisprezecimilor de finală ale Cupei Franţei. O programare total anormală, fără nici o formă de protecţie din partea oficialilor francezi pentru echipele de top. Pentru că nu e normal ca într-o fază de început a competiţiei să joace între ele Monaco şi Lyon, două dintre candidatele la calificarea în Champions League de pe podium.

Trecând peste această anomalie organizatorică a fost fotbal intens timp de 90 de minute şi cea mai bună dovadă o reprezintă faptul că în ultimele 25 de secunde ale timpului regulamentar doar transversala s-a opus egalării la lovitura de cap a polonezului Glik! Poate ar fi fost puţin nedrept, pentru că Lyon s-a desprins la 3-1 şi părea că meciul e terminat, dar gazdele nu s-au predat.

A fost şocul acestei faze din Cupa Franţei

Meciul a început bine pentru monegasci, viitorul nostru adversar din Liga Naţiunilor, muntenegreanul Jovetic reuşind după numai 13 minute deschiderea scorului. Dar fanii din Monte Carlo s-au bucurat scurt timp, pentru că Traore a egalat şi apoi Sidibe a marcat în propria poartă, aducând la pauză pe Lyon în avantaj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Oaspeţii au controlat şi după pauză partida, galvanizaţi de excelentul rezultat de duminica trecută, din campionat, acel 2-1 acasă cu PSG şi fostul jucător al Realului din Madrid, Mariano Diaz, a urcat scorul la 3-1. Rony Lopes a readus spernaţele în tabăra alb-roşiilor, dar neşansa lui Glik a evitat ca partida să continue în prelungiri. Lyon pare a fi în acest sezon echipa care ar merita locul secund în Ligue 1 şi care poate pune probleme în Cupă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri