Cupa Ligii Angliei: Chelsea şi Liverpool au făcut SHOW! Origi şi Batshuayi au marcat cîte o “dublă”

Iuliana Spirache    Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
24/08/2016, 00:05
Cupa Ligii Angliei: Chelsea şi Liverpool au făcut SHOW! Origi şi Batshuayi au marcat cîte o “dublă” GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:53 / Chelsea se califică în optimile de finală din Cupa Ligii Angliei. Londonezii au avut emoţii cu modesta Bristol Rovers de care au trecut cu 3-2. Au marcat pentru echipa lui Conte, Batshuayi o “dublă” şi Moses.

Liverpool a zdrobit cu 5-0 Burton în deplasare. Klopp a trimis o echipă apropiată de cea standard. Au marcat: Sturridge o “dublă”, Origi, Firmino şi Naylor aut.


Cupa Ligii Angliei programează în aceasta seară mai multe meciuri, iar vedetele rundei sunt fără îndoială Chelsea şi Liverpool. Echipa lui Klopp va juca în deplasare cu Burton iar Chelsea va avea meci acasă cu Bristol. Alte echipe importante sunt Swansea, Newcastle sau Crystal Palace.

Iată meciurile:

ang

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×