Cele mai citite

Video. PSG, calificare în a cincea finală a Cupei Ligii. Mbappe eliminat, Rennes, două goluri anulate

Video. PSG s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala Cupei Ligii Franţei. În semifinală Rennes - PSG 2-3, cu două goluri anulate gazdelor.
31.01.2018 | 09:43
Video. PSG, calificare în a cincea finală a Cupei Ligii. Mbappe eliminat, Rennes, două goluri anulate

PSG are probabil abonament la Cupa Ligii Franţei. Echipa lui Neymar a reuşit marţi seară a cincea calificare consecutivă în finala acestei a treia competiţii ca importanţă în fotbalul din Hexagon. Pe cele patru de până acum le-a transformat deja în trofee în vitrina clubului şi sunt şanse mari ca în seara de 31 martie să vină al cincilea, la capătul meciului care va fi ori cu Monaco, la fel ca anul trecut, ori cu Montpellier, în funcţie de rezultatul semifinalei de miercuri seară.

Partida de la Rennes a avut de toate. Oaspeţii au marcat în minutul 24, prin fundaşul Meunier (bijuterie de gol, din afara careului, şut cu exteriorul) şi primul moment cald s-a consumat spre finalul primei părţi, atunci când Khazri adusese extazul în tribune cu golul egalizator, dar centralul nu a validat reuşita pentru henţ, după ce a consultat proba video. În loc de 1-1 tabela a continuat să urce ca scor în a doua parte pentru oaspeţi, tânărul De Celso şi din nou un fundaş Marquinhos, părând a fi pus capăt balului. 

Cupa Ligii Franţei, monopol parizian

Însă showul nu se încheiase. Kyllian Mbappe a văzut în minutul 63 primul cartonaş roşu din carieră, după un fault dur, din spate, pe care l-a recunoscut şi el după partidă ca fiind de eliminare. Cu PSG în zece şi condusă cu 3-0 Rennes a lăsat orice prudenţă la o parte şi s-a năpustit în atac. Din nou, un gol marcat de localnici nu a primit acceptul arbitrului, de această dată motivul fiind un ofsaid.

Rennes a reuşit să reintre în meci în ultimele minute, dar deja era mult prea târziu. Sakho a punctat în minutul 85 şi părea a fi golul de onoare, dar în minutul 92 a punctat şi Prcic pentru 2-3 şi ultimele zeci de secunde stadionul a devenit un infern, fanii roş-negri sperând în miracolul unei incredibile egalări, care însă nu a venit. Neymar a fost pe teren, dar Cavani a rămas pe bancă. În schhimb a jucat prima repriză Pastore, probabil la ultimul meci pentru parizieni, fiind înlocuit la pauză tot de un argentinian, De Celso. Pastore este aşteptat să semneze în ultimele ore de mercato cu Inter. O problemă musculară l-a făcut să iasă la pauză. Va opri şi transferul?

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri