Cupa Mondială 2018: Golurile lui Ronaldo pentru Portugalia (infografic)

Cristiano Rolando este unul dintre cei mai urmăriţi jucători din preliminariile pentru Cupa Mondială 2018. Echipa sa, Portugalia, va juca sâmbătă penultimul meci din actuala campanie de calificare, iar starul lusitan va fi pe teren.

Infograficul de mai sus, realizat de operatorul internaţional de pariuri online Betano.com, surprinde prestaţia de până acum a lui CR7 la echipa naţională. În doar 14 ani, el a adunat nu mai puţin de 145 de partide sub culorile Portugaliei, cu 20 mai mult decât Gheorghe Hagi pentru România în 17 ani.

În general, atunci când Ronaldo marchează, Portugalia câştigă. Dintre cele 54 de partide în care jucătorul lui Real Madrid şi-a trecut numele pe tabela de scor, 45 au fost câştigate de lusitani.

A reuşit în anul 2016 recordul personal la echipa naţională, patru goluri într-un singur meci contra Principatului Andorrei, o echipă rămasă pe teren în doar nouă oameni. Are în total 78 de goluri, dintre care 12 au fost reuşite în cadrul unor turnee finale mondiale sau europene.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Sâmbătă, Portugalia va juca tot cu Andorra, în deplasare, iar Ronaldo îşi poate îmbunătăţi statisticile. El are o cotă de 2,20 pe Betano.com să înscrie primul gol al Portugaliei în acest meci.

Totuşi, Portugalia nu este calificată încă la Cupa Mondială din Rusia. Cu trei puncte în spatele liderei Elveţia, lustitanii au locul de baraj asigurat şi pot urca pe locul 1 în  ultimul meci al grupei, atunci când se vor duela chiar cu echipa din „Ţara Cantoanelor”.

Ce echipe s-au calificat deja la Cupa Mondială 2018?

Înainte de meciurile de vineri, Rusia (gazdă), Belgia, Anglia şi Germania (deţinătoarea titlului) erau deja calificate la turneul final de anul viitor.

Echipele care se pot califica înainte de ultima etapă a preliminariilor sunt Bulgaria, Croaţia, Denemarca, Franţa, Islanda, Irlanda, Italia, Turcia, Ucraina, Ţara Galilor, Suedia şi Olanda.

Echipele care au asigurat cel puţin playoff-ul sunt Polonia, Spania, Elveţia, Serbia şi Portugalia.

Ultima etapă din calificările pentru Cupa Mondială 2018 se joacă pe 8, 9 şi 10 octombrie. Click pentru cotele tuturor partidelor la pariuri sportive online.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933