Pregătirile pentru Cupa Mondială din 2018 au intrat în linie dreaptă. FIFA a anunţat când începe vânzarea biletelor

bilete, fifa, vanzare, CUPA MONDIALĂ 2018

Cupa Mondială 2018 a intrat în linie dreaptă, FIFA anunţând că primele bilete vor fi puse în vânzare începând de joi, 14 septembrie. Forul mondial a precizat că tichetele pentru turneul final din Rusia se vor vinde pe site-ul organizaţiei şi vor ajunge la cumpărători în două faze. Prima fază va fi o perioadă de candidatură, între 14 septembrie şi 12 octombrie.

Persoanele reţinute sau nu, vor fi avertizate la 16 noiembrie. Până în 28 noiembrie, fericiţii aleşi îşi vor putea comanda biletele. Va fi aplicat principiul "primul venit, primul servit". Apoi, prima parte a celei de-a doua faze se va întinde între 5 decembrie 2017 şi 31 ianuarie 2018. Locurile vor fi atribuite la tragere la sorţi. Şi, în sfârşit, între 13 martie şi 3 aprilie 2018, restul tichetelor vor fi pus în vânzare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FIFA va avea patru categorii de bilete pentru Cupa Mondială 2018

FIFA a anunţat că vor fi patru categorii de bilete: pentru meciuri individuale (de la meciul de deschidere până la marea finală), pachet pentru meciurile disputate pe un stadion anume, pachet de bilete pentru meciurile unei singure echipe - de la 3 până la 7 meciuri, în funcţie de parcursul naţionalei respective. Pot fi solicitate doar în prima fază a vânzării, rezidenţii ţării gazdă beneficiază de bilete la un preţ special, de la 1.280 de ruble (aproximativ 18,50 euro).

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cupa Mondială din 2018 va avea 32 de participante şi se va disputa în perioada 14 iunie - 15 iulie. Oraşele care vor găzdui meciuri sunt Moscova (două stadioane), Sankt Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Volgograd, Saransk, Rostov pe Don, Soci şi Ekaterinburg. Până în prezent au obţinut calificarea la turneul final din Rusia opt echipe: Rusia (în calitate de gazdă), Brazilia, Japonia, Coreea de Sud, Iran, Belgia, Mexic şi Arabia Saudită.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775