Şoc în lumea fotbalului! Anglia boicotează Cupa Mondială

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 17:24
Şoc în lumea fotbalului! Anglia boicotează Cupa Mondială

Premierul britanic Theresa May a anunţat, miercuri, în faţa Parlamentului, că membrii Guvernului şi familia regală britanică vor boicota turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, informează cotidianul francez L’Equipe.

”Confirm că niciun ministru sau membru al familiei regale nu va participa la Cupa Mondială de fotbal din Rusia în această vară”, a declarat Theresa May, care a denunţat vinovăţia Moscovei de otrăvire a unui fost spion rus şi al fiicei sale pe teritoriul britanic.

Cupa Mondială se va disputa în perioada 14 iunie – 15 iulie

În această problemă, Australia, Polonia şi Japonia, ţări calificate şi ele la Cupa Mondială din Rusia, s-au declarat de partea Angliei. Turneul final din Rusia se va disputa în perioada 14 iunie – 15 iulie.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.