Nicio categorie

Cupa Mondială în pericol: ameninţări făcute de liderul unei grupări de crimă organizată

Presa engleză anunţă că viitoarea Cupă Mondială, din Brazilia, va fi foarte periculoasă, atît pentru fani cît şi pentru jucători.  ...
16.10.2013 | 21:47
Cupa Mondială în pericol: ameninţări făcute de liderul unei grupări de crimă organizată

Presa engleză anunţă că viitoarea Cupă Mondială, din Brazilia, va fi foarte periculoasă, atît pentru fani cît şi pentru jucători.  

Unul dintre cele mai mari grupuri de crimă organizată din această ţară a anunţat că vom avea parte de o “Cupă Mondială a terorii”. Ameninţarea a fost făcută de “Primul Comandament al Capitalei”, grupare din care fac parte 13.000 de oameni, plus încă 6.000 care se află în închisoare. Acest grup se află în spatele a peste 100 de crime numai anul trecut, majoritatea dintre victime fiind poliţişti.

Aceştia au protestat şi noaptea trecută, cînd au dat foc la maşini în Rio de Janieiro şi Sao Paulo şi s-au luptat pe străzi cu oamenii legii. Mesajul liderului, care se află după gratii, făcut public acum 3 zile, i-a alertat pe membrii guvernului brazilian şi au hotărît să mute toţi membrii din închisoare într-o puşcărie mult mai strictă pentru a nu mai putea lua legătura cu cei de afară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri