Fotbal intern

CUPA ROM NIEI. Craiova – Steaua, pe “Oblemenco”! Anunţul lui Balaci: “Se va UMPLE stadionul!”

UPDATE / FRF a anunţat programul transmisiunilor TV din sferturile de finală ale Cupei României...
05.11.2014 | 18:50
CUPA ROM NIEI Craiova  Steaua pe Oblemenco Anuntul lui Balaci Se va UMPLE stadionul

UPDATE / FRF a anunţat programul transmisiunilor TV din sferturile de finală ale Cupei României

CS Mioveni – CFR Cluj 02.12.2014 ora 20:30 Stadion ”Nicolae Dobrin” Sport.ro

”U” Cluj – Pandurii Tg. Jiu 03.12.2014 ora 20:30 Stadion Cluj Arena Sport.ro

ASA Tg. Mureş – Petrolul 04.12.2014 ora 18:00 Stadion Transil Sport.ro

CS Universitatea Craiova – Steaua 04.12.2014 ora 20:00 Stadion ”Ion Oblemenco” Pro TV

UPDATE 18:40 / Ilie Balaci la FANATIK SHOW pe LOOK TV despre şocul din Cupa României, dintre Steaua ;i Craiova, ce se va disputa pe Ion Oblemenco: “Se va umple stadionul, cu 30.000 de oameni! Dacă nici acum, atunci cînd???”

UPDATE 15:00 / E oficial! Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a confirmat că meciul CS Universitatea – Steaua, din Cupa României, va fi ultimul pe arena “Ion Oblemenco”, demolarea urmînd a avea loc după meciul de pe 3 decembrie. “Din punctul meu de vedere demolarea este foarte tîrzie, dar trebuie să cedez presiunilor venite din partea celor doi antrenori care m-au rugat să îi mai las să joace măcar pînă la partida cu Steaua pe Ion Oblemenco”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, conform micapi.ro. În urmă cu cîteva zile, Sorin Cîrţu făcea, prin intermediul FANATIK.RO, un apel disperat către edilul Craiovei să nu se demoleze stadionul pentru ca echipa să joace ultimele meciuri din 2014 pe “Ion Oblemenco”: “Să nu ne dăm singuri încap!” – vezi interviul complet!

UPDATE 12:22 / Felix Grigore, managerul general al clubului din Bănie, a confirmat FANATIK.RO. Anume, că stadionul ”Ion Oblemenco” nu va fi dărîmat după meciul cu FC Botoşani. ”Vreau să fac un anunţ în premieră, partida cu Steaua se va disputa pe stationul Ion Oblemenco, arena nu va fi dărîmată pînă atunci”, a declarat Grigore, imediat ce a aflat că Universitatea Craiova a picat în sferturi în Cupa României, cu Steaua.

UPDATE 12:12 / Emil Săndoi a anunţat că meciul din Cupa României CS Universitatea Craiova – Steaua se va juca pe Ion Oblemenco, chiar dacă iniţial se anunţase că stadionul va fi demolat. Anunţul a fost făcut imediat după ce oltenii au aflat că întîlnesc Steaua în Cupă. “Am căzut cu cel mai tare adversar de la noi, însă este bine că marele meci cu Steaua îl jucăm pe Oblemenco. Doamna primar ne-a anunţat că demolarea stadionului a fost amînată pînă la finalul anului”, a spus Săndoi la FANATIK.RO.

CUPA ROM NIEI. Tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României a avut loc astăzi, la Casa Fotbalului. Toate meciurile din această fază se vor juca pe terenul echipei dintr-o ligă inferioară sau mai slab clasată, conform noului regulament.

CS Mioveni – CFR Cluj

CS Universitatea Craiova – Steaua

ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti

Universitatea Cluj – Pandurii Tg. Jiu

––––––––––––––––––––––––

Cupa României. Noua ediţie a Cupei României şi-a stabilit calificatele în sferturile de finală. Surpriza fazei a oferit-o divizionara B CS Mioveni, care a eliminat pe Dinamo, după ce în 16-imi se calificase în dauna deţinătoarei trofeului şi a Supercupei României, Astra Giurgiu, cu 3-1! Tragerea la sorţi pentru sferturi va avea loc miercuri, 5 noiembrie. 

Echipele calificate în sferturile de finală au fost împărţite în 3 urne valorice, partidele urmînd a se disputa într-o singură manşă, pe 3 decembrie 2014, pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul precedent. Urnele pentru tragerea la sorţi a sferturilor arată astfel:

URNA A (una se va împerechea cu CS Mioveni, restul cu echipele din URNA B – toate vor juca în deplasare)

Steaua, Petrolul, CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu

URNA B (se vor împerechea cu cele 3 echipe rămase din urna A şi vor juca pe teren propriu)

Universitatea Cluj, CS Universitatea Craiova, ASA Tg. Mureş

URNA C (se va împerechea cu o echipă din urna A – va disputa pe teren propriu meciul, cel mai probabil tot la Piteşti)

CS Mioveni

Posibile meciuri TARI din sferturi în Cupa României: CS Universitatea Craiova – Steaua, Universitatea Cluj – CFR Cluj, ASA Tg. Mureş – Petrolul

100% sigur: Mioveni, U Cluj, CS U Craiova şi ASA vor juca pe teren propriu

100% sigur: Steaua, Petrolul, CFR, Pandurii vor juca în deplasare

100% sigur: Steaua poate pica doar cu Mioveni, U Cluj, CS U Craiova sau ASA Tg. Mureş

100% sigur: toate meciurile vor fi transmise în direct la TV, jocul Stelei urmînd a fi văzut pe ProTV!

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!