Fotbal intern

STEAUA-U CLUJ. S-a DECIS! Unde se va juca FINALA Cupei României

UPDATE / 12:50 "Din punctul meu de vedere este o decizie proastă luată de FRF. În programul celor care conduc acum federaţia au spus că vor să aducă fotbalul de performanţă în provincie...
23.04.2015 | 23:56
STEAUAU CLUJ Sa DECIS Unde se va juca FINALA Cupei Romaniei
ADVERTISEMENT

UPDATE / 12:50 “Din punctul meu de vedere este o decizie proastă luată de FRF. În programul celor care conduc acum federaţia au spus că vor să aducă fotbalul de performanţă în provincie însă se pare că nu asta îşi doresc. Cred că pe Naţional Arena nu vor fi mai mult de 20.000 de oameni, iar la Cluj sînt sigur că era un stadion plin”, a declarat Vlad Munteanu pentru FANATIK.RO

UPDATE  / Conform gsp.ro FRF a decis ca finala Cupei României să se dispute pe Arena Naţională

UPDATE 22:47 / Adrian Falub a ironizat vehemenţa cu care Steaua refuză să dispute finala Cupei României pe Cluj Arena. “Dacă Stelei îi este frică să vină la Cluj nu este nici o problemă. Jucăm şi la Bucureşti. Noi ne-am dori să vină aici. Dar dacă le e frică, noi ce putem face? Cluj Arena este un stadion foarte bun pentru o finală. Ar fi arhiplin”, a spus Adrian Falub, antrenorul Universităţii Cluj, după 1-0 cu Rapid!

ADVERTISEMENT

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ. Administratorul clubului U Cluj, Vlad Munteanu, a reacţionat, pentru FANATIK.RO după ce Helmuth Duckadam a declarat că nu e normal ca finala Cupei României să se joace pe terenul “şepcilor roşii”.

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ.Munteanu spune că nici echipa lui nu vrea să se prezinte la Bucureşti pentru a disputa finala Cupei României cu Steaua pe Naţional Arena. Totodată fostul fotbalist al lui Dinamo i-a amintit preşedintelui de imagine al clubului din Ghencea că FC Barcelona va disputa finala Cupei Regelui, cu Atletico Bilbao, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ.“Nu înţeleg de ce Helmuth Duckadam a spus că nu vrea ca Steaua să joace finala la Cluj, pe terenul nostru. Dînsul oare nu ştie că FC Barcelona joacă pe teren propriu finala cu Bilbao? Cei de la Bilbao de ce nu comentează? Stelei îi este frică de suporterii lui U Cluj sau ce, că nu înţeleg care este problema? 

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ.Pînă la urmă putem să spunem şi noi că nu venim la Bucureşti să disputăm finala cu Steaua. Dacă ei nu vor să vină la Cluj, atunci nici noi nu o să venim la Bucureşti. Să se găsească un teren într-un alt oraş unde să putem disputa finala. Dacă se joacă la Bucureşti, atunci să se ducă încă de pe acum domnul Duckadam la FRF şi să ia medaliile şi cupa pentru Steaua”, a spus Munteanu.

ADVERTISEMENT

FINALA STEAUA-U CLUJ. “E o prostie să se joace finala la Cluj”

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ.Helmuth Duckadam a declarat după, calificarea Stelei cu Petrolul, după 3-1 în retur, că nu e normal ca finala să se joace pe arena celor de la U Cluj aşa cum FRF intenţionează să decidă. “Ar fi o prostie să se joace finala la Cluj. Cum se gîndesc cei de la FRF că am putea accepta aşa ceva, să jucăm acasă pe terenul celor de la U Cluj? Să le dea de acum Cupa şi ştim o treabă”, a spus Helmuth Duckadam.

CUPA ROM NIEI FINALA STEAUA-U CLUJ.Finala Cupei României va avea loc pe 31 mai, FRF urmînd a anunţa în perioada imediat următoare locul disputării partidei dintre Steaua şi U Cluj.

ADVERTISEMENT