Fotbal intern

Cupa României, faza sferturilor de finală, începe azi. Informații de ultim moment, program și cote la pariuri

26.02.2019 | 09:34
Cupa Romaniei faza sferturilor de finala incepe azi Informatii de ultim moment program si cote la pariuri

În această săptămână se dispută faza sferturilor de finală din Cupa României. FCSB și Dinamo au părăsit competiția, însă acolo încă se află Universitatea Craiova, deținătoarea trofeului, cât și CFR Cluj, campioana en-titre. Toate meciurile pot fi urmărite la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. 

Sferturile de finală sunt programate într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate. Semifinalele se vor juca însă în dublă manșă. Finala are loc pe Arena Națională pe 2 iunie, iar cine câștigă competiția va merge în turul III preliminat din Europa League.

Program Cupa României, faza sferturilor de finală

  • Faza sferturilor de finală 25.02-03.03.2019
  • Faza semifinalelor, manşa tur 01-07.04.2019
  • Faza semifinalelor, manşa retur 22-28.04.2019
  • Finala Cupei României 02.06.2019

Seria meciurilor va fi deschisă marți seara de confruntarea dintre Hermannstadt și Viitorul. Miercuri sunt programate două partide, Dunărea Călărași – Astra și Sepsi – CFR Cluj, în timp ce joi avem Miercurea Ciuc – U Craiova.

Hermannstadt – Viitorul, marți, ora 20:00

Gică Hagi nu-l poate folosi în acest meci pe Ianis Hagi, accidentat de Ousmane Viera la partida de campionat cu Sepsi. Atât Hermannstadt, cât și Viitorul au un start de an de coșmar. Dacă sibienii au ratat deja prezența în play-off, echipa lui Hagi le poarte urma exemplul în cazul în care nu se va impune pe teren propriu cu Botoșani. În această condiții, sunt șanse ca oaspeții să folosească și jucători de rezervă la acest meci.

Dunărea Călărași – Astra, miercuri, ora 17:00

Înainte ca Astra să-l numească în funcția de antrenor pe Costel Enache, patronul echipei a negociat cu Dan Alexa, dar antrenorul de la Călărași a refuzat oferta giurgiuvenilor, preferând să continue proiectul început alături de Dunărea. Între timp, Astra a suferit o singură înfrângere cu Costel Enache pe banca tehnică, iar Dunărea și-a scăzut serios nivelul de joc. Giurgiuvenii pornesc favoriți la calificare, chiar dacă joacă la Călărași.

Sepsi – CFR Cluj, miercuri, ora 20:00

Sepsi și CFR Cluj vor juca de două ori în decurs de patru zile. Cele două echipe se întâlnesc prima dată la Sf. Gheorghe în sferturile de finală ale Cupei României, iar apoi se înfruntă la Cluj-Napoca în ultima etapă din sezonul regulat. Sepsi și-a asigurat matematic prezența în play-off, astfel că jucătorii săi vor aborda plin de încredere acest joc. Și CFR dă semne de revenire după victoria pe final obținută la Iași.

Miercurea Ciuc – U Craiova, joi, ora 20:00

Deținătoarea trofeului întâlnește cel mai slab adversar rămas în competiție. Miercurea Ciuc este surpriza acestei ediții a Cupei României, după ce în turul precedent a eliminat-o pe Dinamo la penalty-uri. Craiova a avut un culoar excelent. În precedentele două tururi le-a eliminat pe Sportul Snagov, meci considerat în deplasare, dar jucat în Bănie din rațiuni financiare pentru gruparea din Liga a 2-a. În „optimi”, trupa lui Mangia a înfruntat-o pe Turnu Măgurele, echipă ce activează în Liga a 3-a.

Cote la pariuri în Cupa României

Cote la pariuri în Cupa României
Cote la pariuri în Cupa României
  • A scăzut foarte mult la toate casele de pariuri cota la victorie pentru Hermannstadt. Astfel, dacă în urmă cu o săptămână, sibienii aveau o cotă medie de 3.55 pentru un eventual succes, acum aceștia sunt creditați cu 2.10.
  • Astra are o cotă de 1.50 să se califice în semifinale. Giurgiuvenii au luat patru puncte din duelurile cu Dunărea Călărași din campionat.
  • CFR Cluj primește cota 2.00 să câștige în timpul regulamentar de joc cu Sepsi. Campioana României s-a impus de fiecare dată cu acest adversar în precedentele trei meciuri directe.
  • Miercurea Ciuc – U Craiova este cel mai dezechilibrat meci din Cupa României. Oltenii au o cotă de 1.18 să câștige, în timp ce echipa din Liga a 3-a este creditată cu 18.00!

133 este numărul echipelor care au intrat în competiție în acest sezon

Dinamo a fost eliminată de Miercurea Ciuc, în vreme ce FCSB a pierdut cu Dunărea Călărași, reprezentând cele mai mari surprize de până acum din competiție.