S-au tras semifinalele Cupei! Sibiul, în finală!

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/03/2018, 12:06
S-au tras semifinalele Cupei! Sibiul, în finală!

UPDATE. S-au stabilit semifinalele Cupei! Sunt tur retur. Primul meci se joacă pe terenul primei echipe extrase din urnă, pe 18 aprilie. Pe 9 mai se dispută returul. Iată meciurile: 

Hermannstadt – Gaz Metan Mediaş

CSU Craiova – FC Botoşani


Miercuri, 14 martie, de la ora 12:00, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2017-2018.

Hermannstadt a trecut de FCSB, la scor de neprezentare, Gaz Metan Mediaş a eliminat pe Astra Giurgiu, după victoria cu 1-1, iar Universitatea Craiova a bătut pe FC Dinamo Bucureşti cu acelaşi scor. În derby-ul Moldovei s-a impus FC Botoşani, după 3-2 în faţa celor de la CSM Politehnica Iaşi.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în dublă manşă, pe 18 aprilie, respectiv 9 mai 2018. Finala este programată în data de 27 mai 2018.

Ştirea MOMENTULUI

Japonia – Senegal, ora 18:00, live video la CM 2018. Remiza avantajează ambele echipe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.