Cele mai citite

Video. Ce show face Şumudică! Au marcat De Amorim şi Boldrin

Plecat de la FCSB pe uşa din dos, William de Amorim a ajuns în Turcia, la Kayserispor. La primul meci pentru echipa lui Marius Şumudică, în Cupa Turciei, De Amorim a marcat în deplasarea de la Antalya!
18.01.2018 | 18:18

Marius Şumudică a mai reuşit o performanţă în Turcia, la Kayserispor, calificând echipa în sferturile de finală ale Cupei. După 3-1 în tur, Kayserispor s-a impus cu 2-0 şi la retur, la Antalya, iar golurile au venit din partea a doi foşti jucători de la FCSB, De Amorim şi Boldrin.

Wiliam de Amorim a făcut parte din lotul de jucători transferaţi de Gigi Becali de la Astra la FCSB. Brazilianul impresionase prin calităţile tehnice şi finanţatorul Stelei îl şi vedea un jucător important în angrenajul echipei. Însă lucrurile nu au stat chiar aşa şi după ce a evoluat câteva meciuri ca titular, dar fără a impresiona, De Amorim a început să lustruiască la greu banca de rezerve.

Salvatorul său în această iarnă a fost tocmai antrenorul cu care a avut în România cele mai mari succese. Marius Şumudică l-a chemat la Kayserispor, convins că brazilianul poate să se întoarcă la forma care l-a consacrat şi chiar îl propulsase spre o soluţie legată de echipa naţională, jucătorul având cetăţenia română.

L-a făcut să debuteze în Cupa Turciei

De Amorim a acceptat propunerea şi a semnat cu Kayserispor, unde primul lucru pozitiv trăit l-a reprezentat dispariţia stressului pe care îl avea la FCSB. Convins de potenţialul jucătorului, Şumi nu a ezitat să îl trimită în luptă la foarte scurt timp după sosirea la Kayseri.

În primul meci oficial, disputat joi, în Cupa Turciei, la Antalya, De Amorim a avut nevoie de numai 30 de minute pentru a-i demonstra lui Şumudică faptul că este un jucător pe care poate conta şi a trimis astfel şi un semnal spre FCSB, de unde a plecat cu scandal. A jucat numai 58 de minute, dar deja Marius Şumudică ştie că a mai câştigat un jucător bun la echipă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri