Video. Incredibil! Penalty executat ca la cascadorii râsului în Cupa Turciei

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
01/02/2018, 13:57
Video. Incredibil! Penalty executat ca la cascadorii râsului în Cupa Turciei GALERIE FOTO

Miercuri s-a jucat manşa tur a sfertului de finală al Cupei Turciei, Giresunspor – Fenerbahce. Gazdele activează în al doilea eşalon şi cei care au urmărit meciul au avut parte, pe lângă unul dintre cele mai hilare momente din istoria loviturilor de la 11 metri, de o evoluţie neaşteptat de curajoasă a echipei favorite în faţa unuia dintre cele mai mari nume din fotbalul din Turcia.

Fenerbahce a avut nevoie de un penalty, acordat în ultimele secunde ale timpului regulamentar şi transformat de Fernandao pentru a obţine victoria şi a lua o importantă opţiune pentru calificare. Giresunspor a trecut pe lângă un mare rezultat, pentru că înainte de a egala în minutul 73, a irosit un penalty, intrat, cu siguranţă, în istoria clubului prin ceea ce s-a petrecut.

Zaza a tras afară

Spre balon s-a îndreptat brazilianul Dodo, fotbalist cu 100 de prezenţe în tricoul echipei Atletico Goianense, fotbalist venit în Turcia în 2015. A avut nevoie de 7 secunde până să ajungă la balon, spre care s-a îndreptat aproape mergând. Afişa o mare siguranţă şi l-a fentat cu uşurinţă pe portar, după care a vrut să plaseze balonul în colţul opus, dar chiar atunci a alunecat şi a lovit mingea din cădere, care s-a dus mult în afara porţii!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dodo l-a depăşit la număr de secunde până să bată penaltyul execuţia italianului Simone Zaza la Euro 2016 în meciul cu Germania. Zaza a tras după cinci secunde, timp în care a făcut un fel de bătuta pe loc, iar şutul s-a dus în afara cadrului porţii. 

Închide ×