Şumudică, nemulţumit de reacţia fanilor după eliminarea din Cupă

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
07/02/2018, 19:13
Şumudică, nemulţumit de reacţia fanilor după eliminarea din Cupă GALERIE FOTO

UPDATE:  Marius Şumdudică a fost nemulţumit la finalul meciului Kayserispor – Akhişar Belediye 2-2 de reacţia publicului din tribune:  ”Sunt atât de deprimat, dar am totuşi o nelămurire. Toată lumea înţelege fotbalul în Turcia şi respect chestia asta. Sunt convins că nimeni nu ar fi spus nimic dacă eram eliminaţi de Vanspor sau de Yada Eyupspor. Au fost echipe mari eliminate înaintea noastră. Am realizat mai mult decât am făcut-o anul trecut. Suntem pe locul 5 în campionat. Avem un obiectiv în campionat, tragem din greu să-l îndeplinim şi pentru asta lucrăm din greu”, a spus Marius Şumudică.

”Este foarte dificil să câştigi atât Cupa, cât şi campionatul, mai ales pentru o echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 15. Nu am o baghetă magică. Când am venit aici, mi-am propus să practicăm un fotbal plăcut ochiului. Apoi ne-am schimbat obiectivul de pe o zi pe alta. Mi-am setat propriul meu obiectiv, de-a termina printre primele 8. Acum vrem să rămânem pe locul 5. Dacă realizăm asta va fi un sezon minunat. Îmi cer scuze dacă fanii vor mai mult”, a continuat antrenorul român.

 


Primul pas greşit mai important pentru echipa lui Marius Şumudică s-a produs miercuri, în returul sfertului de finală al Cupei Turciei, contra celor de la Akhişar Belediye. În primul meci oaspeţii reuşiseră o victorie acasă in extremis, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în minutul 89. La retur Kayserispor trebuia fie să învingă la două goluri, pentru a intra în semifinale,  fie să repete scorul din tur, dar în favoarea sa, pentru a juca prelungiri.

Însă al doilea plan a căzut foarte repede, după ce Akhişar a fost echipa care a deschis scorul în minutul 23. Şi, dureros pentru Marius Şumudică, la faza cu pricina tocmai unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei, Cristi Săpunaru, poartă o mare responsabilitate. Cu acest 0-1 obligaţia celor de la Kayseri era să marcheze acum de trei ori şi gazdele s-au aruncat în atac, reuşind să egaleze până la pauză prin noua achiziţie, ucraineanul Kravets, sosit de la Dinamo Kiev.

Au făcut o figură onorabilă în Cupa Turciei

La pauză Şumi a mutat ofensiv, dar l-a schimbat pe Săpunaru şi pentru evoluţia foarte slabă a acestuia. A intrat Mendes şi Kayseri a început să preseze, cu foştii stelişti Boldrin şi De Amorim, pe care i-a şi menţinut în teren până la final.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Din păcate, atacând cu toată echipa elevii lui Şumudică au primit golul care practic a năruit orice speranţă la calificare. Tot ce a mai putut face Kayseri a fost să evite eşecul, meciul terminându-se egal, 2-2, după ce Gyan a punctat la ultima fază a meciului,  din penalty. În semifinală Akhişar Belediye va întâlni învingătoarea sfertului Konyaspor – Galatasaray.

Închide ×