News

Cuplu de români, accident cumplit în Ungaria. Femeia însărcinată a zburat prin geamul mașinii

Un cuplu de români a fost implicat într-un accident cumplit în Ungaria. Femeia însărcinată a zburat prin geamul mașinii
13.08.2021 | 11:05
Cuplu de romani accident cumplit in Ungaria Femeia insarcinata a zburat prin geamul masinii
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc miercuri, 11 august, la kilometrul 33 al autostrăzii M0. Mașina în care se aflau cei doi români s-a ciocnit de un camion.

Impactul a fost unul foarte puternic. Din fericire, ambele persoane din autoturism au scăpat cu viață, dar femeia s-a ales cu răni grave, fiind resuscitată la fața locului.

ADVERTISEMENT

Cuplu de români, accident cumplit în Ungaria. Femeia însărcinată a zburat prin geamul mașinii

Românca însărcinată nu folosea centura de siguranță. Ea a fost aruncată în afara autoturismului prin geamul din plafon.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, de descarcerare, dar și un elicopter. Femeia a fost la un punct să-și piardă viața, fiind salvată ca prin minune de medici.

ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit și ei, deconectând alimentarea cu energie electrică a mașinii, pentru a evita o explozie. Rezervorul acesteia s-a spart, iar combustibilul s-a scurs pe carosabil.

Mașina în care se aflau cei doi a fost complet avariată, iar martorii spun că este un miracol că cei doi au supraviețuit. Bărbatul a suferit un traumatism cranian. El nu și-a pierdut cunoștința și îi implora, plângând, pe medici să-i salveze soția.

ADVERTISEMENT

„Am transportat cu elicopterul un tânăr, cu răni ușoare, și o tânără la spital pentru examinare și observație suplimentară,” a explicat Cecília Németh, organizator de comunicare OMSZ, pentru Bors.

Două accidente în această dimineață, în România

Accidentele rutiere sunt din ce în ce mai multe și în țara noastră. În această dimineață s-au produs două asemenea evenimente, în județele Brașov și Vrancea.

ADVERTISEMENT

Infotrafic a anunțat că circulația a fost oprită pe  DN 23, la kilometrul 4+500, la ieșire din localitatea Focșani către Răstoaca. A avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme.

„În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, evaluată medical la fața locului. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind dirijate pe rute ocolitoare din localitatea Mândrești,” a transmis Infotrafic.

Tot patru autoturisme au fost implicate și în accidentul din Brașov: „pe DN 13, la kilometrul 19+200, la ieșire din localitatea Feldioara către Rotbav, județul Brașov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime, la prima vedere rănite ușor. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind dirijate pe ruta ocolitoare DJ 103E Arini – Hăghig”.

ADVERTISEMENT