Life

Cuplu surpriză la Puterea Dragostei. A primit deja premiul lunar de la Cristina Mihaela Dorobanțu

27.09.2020 | 12:47
Cuplu surpriza la Puterea Dragostei A primit deja premiul lunar de la Cristina Mihaela Dorobantu
ADVERTISEMENT

Show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” difuzat la Kanal D este locul unde concurenții au șansa să-și găsească jumătatea. Ediția de sâmbătă seară, 26 septembrie, a scos la iveală un nou cuplu și singur de altfel din casa din Istanbul, Turcia.

Cristina Mihaela Dorobanțu a întrebat în ultima ediție a emisiunii dacă în casă este vreun cuplu. Unul dintre concurenți nu a ezitat și a mărturisit că s-a îndrăgostit. Este vorba de cuplul format din Alexandru și Andrada care au fost premiați de moderatoarea show-ului.

ADVERTISEMENT

Pentru a demonstra că într-adevăr între ei există sentimente, concurenții s-au sărutat cu foc și patimă. Acum nu mai este nicio urmă de îndoială că au plecat pe același drum în lupta pentru marele premiu de la Kanal D, premiu în valoare de 10.000 de euro.

Puterea Dragostei, un nou cuplu surpriză. Despre cine este vorba

Alexandru și Andrada au primit un cec cu 1.500 de euro și titlul de cuplul lunii, în ciuda faptului că tânăra a mărturisit că nu simte că bărbatul ar avea sentimente pentru ea. Cu toate acestea sărutul pasional a spus cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Singurul cuplu format în acest moment în casa Puterea Dragostei este format din Alexandru și Andrada. Sper să dovediți adevărata putere a dragostei și să ne impresionați.

E un început de drum pentru voi. Felicitări!”, a spus prezentatoarea Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Așadar, în casa Puterea Dragostei există în prezent numai un cuplu, după ce în urmă cu câteva zile Akebono și Aya au rupt legătura de iubire. Cei doi erau împreună de ceva timp, însă se pare că povestea lor de dragoste nu a rezistat prea mult.

Concurenții au fost de părere că premiul nu a fost luat pe bună dreptate, Aya și Akebono fiind cei care ar fi meritat premiul lunar pus în joc de producătorii show-ului matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au câștigat premiul cel mare al primului sezon Puterea Dragostei, în timp ce al doilea sezon prezentat de Andreea Mantea s-a încheiat în favoarea frumoasei brunete și a lui Livian Pop, băiatul lui Nelson Mondialu.

ADVERTISEMENT