Sport

Cuplul Mihai Pintilii – Leo Strizu, atacat dur înainte de FCSB – CFR Cluj: „Este o situație penibilă”

Cuplul de antrenori al celor de la FCSB format din Mihai Pintilii și Leo Strizu a fost criticat înaintea derby-ului cu CFR Cluj, în restanța din etapa a 9-a a SuperLigii.
15.12.2022 | 16:20
Cuplul Mihai Pintilii  Leo Strizu atacat dur inainte de FCSB  CFR Cluj Este o situatie penibila
Cuplul Mihai Pintilii - Leo Strizu a fost atacat de Victor Pițurcă înainte de FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB își poate prelungi seria pozitivă din SuperLiga, însă are un test dificil în fața CFR-ului pe Arena Națională, joi, 15 decembrie, ora 20:00. Victor Pițurcă a criticat aspru strategia folosită de Gigi Becali pe banca roș-albaștrilor și consideră că situația este una penibilă.

Victor Pițurcă, atac dur asupra băncii FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „E o situație penibilă!”

Victor Pițurcă a atacat-o dur pe FCSB, din cauza strategiei puse în aplicare de Gigi Becali pe banca roș-albaștrilor. Deși, Leo Strizu a fost ales noul antrenor principal al vicecampioanei României, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, deciziile tehnice din cadrul lotului sunt luate de Gigi Becali. Victor Pițurcă a ieșit la atac înaintea partidei împotriva campioanei României și nu crede că FCSB va da randament pentru o lungă perioadă de timp în această formulă.

„E o situație penibilă! E antrenor principal (n.r.- Leo Strizu), echipa și schimbările le face Gigi Becali… Nu e în regulă și nu va fi!

ADVERTISEMENT

Cuplul de pe banca FCSB-ului format din Mihai Pintilii și Leo Strizu, criticat de Victor Pițurcă

Câștigi câteva meciuri datorită valorii jucătorilor și din cauza valorii foarte scăzute a campionatului nostru, apoi va veni iar un regres, pentru că atât timp cât jucătorii nu-l știu pe antrenorul și șeful lor, niciodată nu se vor pregăti și nu vor ajunge să fie constanți în joc.

Nu se pot antrena 100%, indiferent cât de prieten este Pintilii cu ei. Poate doar o perioadă, două săptămâni, o lună… Sunt mulți care sunt nemulțumiți că nu joacă, că degeaba îi vede antrenorul dacă echipa o face altcineva. Toți antrenorii sunt apropiați de jucători.

ADVERTISEMENT

Eu nu am fost dur, un antrenor trebuie să fie profesionist, atmosfera în sânul lotului trebuie să fie bună, dar toți jucătorii trebuie să răspundă la fel. Nu cred în chestia asta, că antrenorul e `valabil` și merge echipa! Nu! Toni Petrea nu era aproape de jucători?”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

FCSB și CFR Cluj, probleme de lot înaintea meciului de pe Arena Națională

Atât FCSB, cât și CFR Cluj se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului direct. Roș-albaștrii nu se pot baza pe Darius Olaru, Andrea Compagno și Ștefan Târnovanu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Cristi Balaj a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Dan Petrescu nu se va putea baza pe Muhar și Kolinger, ambii accidentați, dar nici pe Lovro Cvek care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

FCSB și CFR Cluj sunt despărțite de un loc în clasamentul din SuperLiga. Formația finanțată de Gigi Becali se află pe locul 4, cu 35 de puncte după 19 partide, în timp ce echipa antrenată de Dan Petrescu a adunat 41 de puncte în tot atâtea partide și se află pe poziția secundă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT