Life

Cuplul momentului la Puterea dragostei? Mariana și Cristi Comănici s-au sărutat

19.03.2021 | 13:05
Cuplul momentului la Puterea dragostei Mariana si Cristi Comanici sau sarutat
Mariana și Cristi Comănici s-au sărutat pentru prima oară la Puterea dragostei. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristi și Mariana formează cuplul momentului la Puterea dragostei? După o perioadă destul de lungă de tatonări, după tot felul de ezitări din partea fetei, cei doi s-au sărutat în sfârșit!

Fratele Biancăi Comănici și Mariana au fost de la bun început ca șoarecele și pisica. Cristi i-a declarat sentimentele de la bun început, iar ea l-a ținut în șah timp de luni bune, atrăgându-și inclusiv antipatia publicului pentru nehotărârea ei.

ADVERTISEMENT

Ba îl ținea aproape, ba era rece cu el, iar la un moment dat Cristi și-a pierdut speranța că va putea ajunge vreodată la inima concurentei. Și-a revenit pe parcurs și a început din nou să lupte pentru ea, iar de curând a obținut prima lui victorie: primul sărut cu cea pe care o iubește.

Cristi Comănici și Mariana, primul sărut la Puterea dragostei

În ediția din 19 martie a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii au fost martorii primului sărut între cei doi, după ce zilele trecute Mariana s-a pupat și cu alți băieți din casă.

ADVERTISEMENT

Cristian a profitat de ziua de naștere a Marianei, pe care a sărbătorit-o în vila din Istanbul unde se filmează emisiunea, iar cei doi și-au declarat sentimentele de admirație și e posibil să avem în sfârșit un cuplu pe care au pariat telespectatorii încă de la început.

Din această poveste de amor nu putea lipsi Rareș, fostul pretendent al Marianei, care între timp s-a întors în România.

ADVERTISEMENT

Rareș a intrat pe fir

Acesta a profitat de ziua fetei pentru care nu a luptat până la capăt și i-a adresat un mesaj de „La mulți ani” în stilul caracteristic, lucru care l-a enervat pe Cristi. Între cei doi a început apoi un schimb de replici, Mariana simțindu-se destul de măgulită că doi bărbați se ceartă pentru ea.

„Fericirea o putea avea cu mine, dar dacă ea a ales altceva…”, a declarat Rareș prin Skype. Cristi Comănici a reacționat imediat: „Tu te-ai folosit acum de emisiune ca să intri să apari pe cadru acolo ca să-i spui ”La mulți ani”. 

ADVERTISEMENT