Life

Cupluri celebre din România care s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin. Theo Rose și Alex Leonte nu sunt singurii

Au demonstrat că dragostea durează mai mult de trei ani, dar nu o viață întreagă. Ce cupluri celebre din România și-au spus brusc adio și au surprins pe toată lumea.
02.08.2022 | 18:42
Cupluri celebre din Romania care sau despartit cand toata lumea se astepta mai putin Theo Rose si Alex Leonte nu sunt singurii
Cuplurile celebre din România care s-au despărțit în mod neașteptat. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu mică le-a fost mirarea fanilor atunci când în spațiul public s-au răspândit imagini cu Theo Rose care se săruta cu Anghel Damian, în ciuda faptului că toți știau că are o relație cu Alex Leonte. Totuși, artista a venit rapid cu lămuriri și a spus că ea și nepotul lui nea Mărin nu mai formează un cuplu de o bună perioadă de timp. Pe același model, de-a lungul anilor, au existat mai multe despărțiri care au zguduit showbizul autohton.

Cupluri celebre din România care s-au despărțit pe neașteptate. Theo Rose nu este singura care a pus brusc capăt unei relații

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după cinci ani de relație. Cu toate că păreau cuplul perfect, pe care nimic nu i-ar putea despărți, se pare că cei doi nu se mai înțelegeau. Și, după cum a declarat tânărul, atunci când nu a mai existat iubire, au luat măsuri. 

ADVERTISEMENT

Pentru unii, mai surprinzătoare decât separarea în sine, a fost vestea că îndrăgita cântăreață are deja o nouă relație, chiar cu Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul, în care Theo are un rol important. 

Asemenea lor, în showbizul românesc s-au produs, de-a lungul anilor, mai multe rupturi care au lăsat publicul cu gura căscată, întrebându-se de ce s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau logodiți, dar și-au spus adio după nouă ani de relație

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut la filmările serialului cu și despre adolescenți, Pariu cu viața. S-au îndrăgostit și timp de nouă ani au format unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbizul românesc.

Mai mult, actorul i-a oferit inelul partenerei sale, însă atunci când toți fanii se așteptau la o nuntă, la începutul anului 2021 au anunțat că relația dintre ei a ajuns la final. 

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip de șase minute, au explicat care sunt motivele pentru care au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. Între timp, totul s-a așezat în viața lor. După ce au suferit și și-au vindecat rănile, acum amândoi sunt fericiți, fiecare cu altcineva.

Cristina Ciobănașu se iubește cu Alexandru Mureșean, iar Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, la rândul ei actriță și colega lui din serialul Adela.

ADVERTISEMENT

Mira s-a despărțit de iubitul său după mai bine de doi ani de relație

Și Mira le-a dat de gândit fanilor în luna septembrie a anului trecut, când, după mai bine de doi ani de relație cu Andrei Ivan, toboșarul trupei cu care urcă pe scenă, a dezvăluit faptul că s-au despărțit.

La momentul respectiv, cântăreața a mărturisit ca la mijloc nu se află o altă persoană, ci faptul că nu se mai înțelegeau. În prezent, Mira formează un cuplu cu Levi Elekes, un tânăr de 27 de ani, un cunoscut influencer din România.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au anunțat că divorțează după 13 ani de căsnicie

După 13 ani de mariaj cu Florin Stamin, despre care a spus întotdeauna cu ardoare că este bărbatul vieții sale, Raluca Bădulescu și-a anunțat fanii, la sfârșitul lunii mai 2022, că va divorța.

Căsnicia  juratei de la Bravo, ai stil! a fost presărată cu câteva scandaluri, însă nimic nu prevestea o ruptură definitivă. Totuși, vedeta Kanal D și fostul soț au decis să rămână prieteni și să aibă întotdeauna grijă unul de celălalt, conform declarațiilor făcute ulterior.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în 2020, după cinci ani de relație. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Antena 1 pe pagina lui de Instagram. Printr-un mesaj lung, acesta a dezvăluit, printre altele, că artista nu mai era fericită lângă el.

Totuși, au rămas prieteni, iar Lidia Buble are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener de viață. De asemenea, de aproape doi ani, moderatorul iubește din nou și formează un cuplu cu Daliana Răducan. 

Misha și Connect-R s-au căsătorit în secret în 2013, dar au divorțat la fel de discret doi ani mai târziu

Misha și Connect-R au surprins în 2013, când s-au căsătorit în secret și au devenit părinții unei fetițe. Relația, însă, nu a mers ca pe roate, iar în anul 2017 au divorțat, la fel de discret.

Abia un an mai târziu, artistul a confirmat despărțirea de mama fiicei sale. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Misha și Connect-R locuiesc în continuare în aceeași casă, pentru binele Maiei.

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Numai iubirea și s-au îndrăgostit rapid. Ea avea pe atunci 18 ani, iar el 30, însă acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de iubire.

În anul 2007, după ce s-au logodit în secret, și-au spus brusc adio. S-a zvonit că actorul i-ar fi fost infidel vedetei de la Pro TV, însă ambii au negat că acesta ar fi fost motivul despărțirii.  

Victor Slav și Anda Adam păreau inseparabili, dar s-au despărțit în 2012

După șase ani de relație, Victor Slav și Anda Adam s-au despărțit. Păreau inseparabili și dădeau impresia că nimic nu le-ar putea tulbura fericirea, dar în anul 2012 le-au dat fanilor vestea nefericită.

Anunțul a fost unul cu atât mai surprinzător, cu cât între cei doi nu existau certuri. Între timp, amândoi au trecut prin căsnicii care au eșuat și au devenit părinți.

ADVERTISEMENT