Life

Cuplurile care își testează relația pe Insula Iubirii. Cine sunt concurenții noului sezon al emisiunii de la Antena 1

Antena 1 a anunțat care sunt cei 10 concurenți care își vor testa relația pe Insula Iubirii. Toți cred că au o relație sudată și au așteptări mari de la parteneri.
21.03.2022 | 18:06
Cuplurile care isi testeaza relatia pe Insula Iubirii Cine sunt concurentii noului sezon al emisiunii de la Antena 1
Ele sunt cuplurile din noul sezon Insula Iubirii. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat cine formează cuplurile curajoase care își vor pune relația la încercare în noul sezon al show-ului Insula Iubirii. Zece persoane vor porni în aventura vieții lor și sunt gata să-și testeze limitele iubirii dintre ei.

Cine sunt cuplurile din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, difuzată pe Antena 1

Din cele peste 1000 de cupluri care și-au manifestat dorința de a participa în noul sezon al emisiunii Insula Iubirii, doar cinci au avut norocul să fie alese. Acestea sunt gata să-și spună poveștile spectaculoase de viață și să demonstreze în fața tuturor cât de sudate le sunt relațiile.

ADVERTISEMENT

Totuși, noii concurenți vor trebui să facă față unei provocări inedite. Zece dintre cele mai puternice ispite masculine și tot atâtea ispite feminine vor încerca să-i atragă în jocul seducției.

Ei sunt concurenții pregătiți să își testeze limitele

Unul dintre cuplurile cu care publicul Antena 1 se va întâlni în curând este format din Cristina și Sebastian. Ea are 30 de ani și este stomatolog de meserie, în timp ce iubitul său, cu 5 ani mai mic, lucrează ca specialist în marketing. Sunt împreună de 1 an și 2 luni și consideră că iubirea lor este una solidă.

ADVERTISEMENT
Cristina si Sebastian_12
Cristina și Sebastian sunt împreună de 1 an și 2 luni.
Foto: Antena 1

Cerasela are 26 de ani și e consultant fonduri europene, iar Rareş (28 de ani) este specialist IT. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când aveau  mai multă nevoie unul de celălalt. Decizia de a participa la Insula Iubirii au luat-o de comun acord, dar mai mult pentru ca Cerasela să treacă peste un obstacol din trecut, care are urmări asupra lor.

Cerasela & Rares_2
Cerasela și Rareș sunt împreună de mai bine de 4 ani.
Foto: Antena 1

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relației lor. Sunt împreună de 4 ani și pe parcursul lor au trăit o cerere în căsătorie atipică, în două etape, şi mai multe despărţiri şi împăcări. Sunt deciși să facă nunta imediat după finalizarea competiției, dacă vor fi suficient de puternici încât să nu se despartă.

ADVERTISEMENT
Lavinia & Reymond_5
Lavinia și Reymond sunt împreună de 4 ani.
Foto: Antena 1

Cel de-al patrulea public este format de Priscilla (22 de ani) și Bogdan (23 de ani), ambii sunt studenți, ea la medicină, iar el este masterand în Managementul Afacerilor. Au mărturisit că gelozia i-a împins să-și testeze relația pe Insula Iubirii.

Priscilla si Bogdan_7
Priscilla și Bogdan sunt împreună de mai bine de 2 ani.
Foto: Antena 1

„Noi avem o relație perfectă!”

Teodora & Alexandru_1
Teodora și Alexandru sunt împreună de aproape un an și sunt căsătoriți.
Foto: Antena 1

Între Teodora (19) și Alexandru (31) există o diferență majoră de vârstă, dar asta nu pare să fie un impediment pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Alexandru este este magician pentru copii, iar ea îi este asistentă. Sunt singurii concurenți care și-au oficializat relația în fața ofițerului Stării civile.

„Noi avem o relație perfectă!”, au declarat Teodora și Alexandru.

Rămâne de văzut dacă legătura dintre ei este atât de sudată încât să facă față celor 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite.

ADVERTISEMENT