Sport

Curaj nebun, răsplătit pe măsură! Două scoruri exacte i-au băgat în buzunar 100.000 de lei

Partidele din Asia au fost oportunitatea ideală pentru ca un parior mega inspirat să se îmbogățească. Două rezultate corecte i-au adus nu mai puțin de 100.000 de lei.
15.06.2022 | 18:17
Curaj nebun rasplatit pe masura Doua scoruri exacte iau bagat in buzunar 100000 de lei
Curaj nebun, răsplătit pe măsură! Două scoruri exacte i-au băgat în buzunar 100.000 de lei
ADVERTISEMENT

400 de lei a fost miza care s-a pariat pe biletul câștigător, 100,000 de lei a fost premiul cel mare. Norocosul nostru a jucat sistem 2,3/3, la o cotă totală de 1,000.00, iar inspirația de a nimeri două scoruri corecte i-a adus puțin peste 20 de mii de euro.

A avut nevoie de doar două scoruri corecte pentru a câștiga 20.000 de euro! Meciurile din Asia l-au îmbogățit

Totuși, nu doar inspirația reprezintă cheia succesului atunci când îți pregătești biletele. Nu uita să ții mereu cont și de super bonusurile de la Superbet, ca să îți mărești șansele de a obține un „big win”. Lista celor care fac bani frumoși la pariuri se lărgește pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Prima alegere a venit din partida amicală dintre Dong A Thanh Hoa și Hong Linh Ha Tinh. Confruntarea celor două echipe din Vietnam a fost câștigată de oaspeți cu scorul de 5-1, iar pariorul nostru a fost atât de norocos încât a nimerit rezultatul corect, care avea o cotă de 40.00.

Puțini se așteptau la o astfel de desfășurare a evenimentelor având în vedere că, în întrecerea internă, după patru etape, Dong este pe locul 7, cu patru puncte, în timp ce Hong este penultima în clasament, cu două puncte.

ADVERTISEMENT

A fost atât de ușor pentru acest parior să își asigure un profit de 100.000 de lei. Puțină inspirație și, bineînțeles, o atenție sporită la super bonusurile oferite de Superbet.

N-a fost însă singurul rezultat corect pe care l-a jucat pariorul nostru, mai bogat acum cu 100.000 de lei. Acesta a nimerit și scorul care a fost stabilit între PSIS Semarang și Persita, 6-1, în Cupa Președintelui din Indonezia.

ADVERTISEMENT

Partida a avut a doua cotă de pe biletul câștigător – 25.00. Meciul a fost programat în prima etapă din Grupa A a Cupei Președintelui, din care fac parte cinci echipe, dar doar primele două se califică în faza sferturilor.

Singurul pronostic ratat nu a contat

În cursa spre câștigarea celor aproximativ 20 de mii de euro, pariorul nostru a ratat unul din cele trei evenimente pe care le-a jucat. Este vorba despre meciul amical dintre Uitm Perlis, din Malaysia, și Svai Rieng, din Cambodgia, la care a mizat pe total goluri asiatice – „peste 4,5 goluri”, cotă 4.60.

ADVERTISEMENT

Deși a fost departe de adevăr, meciul terminându-se cu victoria oaspeților, 1-0, acest lucru nu l-a împiedicat să încaseze cei 100.000 de lei, deoarece biletul a fost jucat în sistem 2,3/3.

Se pare că vara este un anotimp prielnic pentru câștiguri uriașe, deoarece niciodată nu a părut la fel de simplu să încasezi cu bilete „big win”. Super bonusurile oferite de Superbet îți vin în ajutor, iar tu mai ai nevoie doar de un dram de inspirație.

ADVERTISEMENT