Sport

Curaj răsplătit pentru un parior! Trei goluri marcate în șapte minute l-au ajutat să câștige peste 11.000 de euro

Cu doar 6 evenimente pe bilet, un parior a dat lovitura. A încasat 56.099 lei și se pregătește de o vacanță de vară de vis. Trei goluri în doar șapte minute într-un meci din Elveția i-au fost de mare ajutor.
16.05.2022 | 14:53
Curaj rasplatit pentru un parior Trei goluri marcate in sapte minute lau ajutat sa castige peste 11000 de euro
Curaj răsplătit pentru un parior! Trei goluri marcate în șapte minute l-au ajutat să câștige peste 11.000 de euro
ADVERTISEMENT

O zi în care au fost ceva mai puține competiții sportive nu a însemnat o problemă pentru un parior inspirat și curajos. A avut nevoie de doar șase evenimente pe bilet pentru a da lovitura. A obținut o cotă de 213,5 și a avut curajul să pună în joc 250 de lei.

A obținut peste 11.000 de euro la pariuri sportive cu doar 6 evenimente pe bilet! Care au fost singurele momente în care a avut emoții

Recent, un alt parior a reușit un bilet de pariuri cu adevărat istoric. A avut o altă abordare, cu 30 de evenimente pe bilet, dar câștigul este unul cu adevărat fabulos: peste 400.000 de lei cu doar 20 de lei riscați! Indiferent de stilul de joc, biletele big win sunt o realitate. Cu atât mai mult dacă ținem cont că beneficiezi de superbonusurile care vin pe bandă rulantă de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost de la partida Thun – Schaffhausen, din Elveția, eșalonul secund. Cota 3,30 pentru peste 4,5 goluri în meci. Și s-a anticipat corect că va fi o partidă cu multe reușite. Golul 5 s-a marcat încă din minutul 54, iar la final s-a terminat 5-2 pentru oaspeți.

Bilet Superbet

Tot pe goluri multe s-a mers și la Kayserispor – Tranbzonspor, din Cupa Turciei. Cotă 3,00 pentru 4+. Cu Silviu Lung jr. titular, Kayseri a dat lovitura și a obținut calificarea în finala competiției, chiar în detrimentul noii campioane. A fost 4-2 scor final, iar golul 4 al partidei a venit în minutul 82.

ADVERTISEMENT

Young Boys a marcat 3 goluri în 7 minute pentru a da verde pentru o cotă de 3,00 în prima ligă din Elveția

Tot cotă 3,00 și la partida Young Boys – St. Gallen, prima ligă din Elveția, pentru 5+. Și au fost exact 5 goluri, victorie 4-1 a gazdelor. Am putea spune că nu au fost prea mari emoții dacă ținem contă că reușita care a închis tabela a venit încă din minutul 68. Totuși, trebuie spus că în minutul 60 era 1-1 și biletul părea aproape compromis. S-au marcat apoi, incredibil, 3 goluri în 7 minute.

4+ s-a jucat la partida FC Barcelona – Celta Vigo, din Primera Division, la cotă 2,35. Catalanii s-au impus cu 3-1, dar nici aici nu putem spune că au fost emoții. Golul oaspeților, ultimul al partidei, a venit încă din minutul 50.

ADVERTISEMENT

Peste 2,5 goluri la Maccabi Haifa – Maccabi Tel Aviv, la 1,85 a fost, din nou, o cotă care a venit cu multe emoții. S-a terminat în cele din urmă 1-3, dar ultimele două reușite au venit pe final, minutul 87 pentru golul al treilea al partidei.

Și Liverpool a contribuit la profitul obținut la pariuri, prin victoria pe care a obținut-o pe terenul lui Aston Villa. Mane a dat golul decisiv

În fine, cota cea mai mică de pe bilet a venit la partida Aston Villa – Liverpool. 1,65 pentru 3+. Era deja 1-1 în minutul 6, astfel că lucrurile păreau deja rezolvate. “Cormoranii” au marcat în minutul 65, prin Mane, un gol care îi ține în lupta la titlu în Premier League.

ADVERTISEMENT

Poți intra și tu în lumea celor care obțin câștiguri uriașe la pariuri. Pentru asta trebuie doar să profiți de superbonusurile pe care Superbet le pune la bătaie în fiecare clipă!

Bilet Superbet
ADVERTISEMENT