Sport

Curajoșii sunt răsplătiți pe măsură. A mizat pe un outsider la US Open și a câștigat 100.000 de lei. Cum arată super biletul cu cota 846

Un parior super norocos a câștigat 100 de mii de lei cu un bilet din 16 evenimente din fotbal și tenis, pe care a mizat 118 lei. Totul a fost posibil și datorită victoriei din tie-break a argentinianului Pedro Cachin.
02.09.2022 | 17:50
Curajosii sunt rasplatiti pe masura A mizat pe un outsider la US Open si a castigat 100000 de lei Cum arata super biletul cu cota 846
Cu 100 de lei investiți, un parior inspirat a câștigat 100 de mii de lei. Și asta datorită unui gol marcat în minutul 90+8. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele lui Fabio Carvalho a devenit deja cunoscut printre toți suporterii lui Liverpool, după ce a adus victoria trupei lui Jurgen Klopp cu un gol înscris în minutul 90+8 împotriva lui Newcastle United, după ce “coțofenele” au condus cu 1-0 încă din prima repriză.

Câștig de 100 de mii de lei cu un super bilet din 16 evenimente din fotbal și tenis

Dar seara de miercuri a adus o bucurie imensă și unui fericit parior din România, care a prins un câștig de aproape 100 de mii de lei și datorită unui bilet ce a inclus și un pariu inspirat în jocul de pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Însă acest câștig fabulos nu ar fi fost posibil dacă inspiratul parior nu ar fi combinat meciul de pe „Anfield” cu alte 15 evenimente de miercuri din tenis și fotbal, pe care le-a bifat, de asemenea, cu verde.

Au fost șapte meciuri de fotbal și nouă de tenis, care au compus o cotă de 846 pe biletul norocos. Astfel, cu 118 lei investiți, fericitul parior a prins un câștig de 99.914 lei! Și nu este singurul care a dat lovitura în ultimele zile pentru că în weekend, un alt parior s-a îmbogățit cu aproape 45 de mii de lei.

ADVERTISEMENT

A mizat pe o surpriză la US Open la o cotă de 2,70 și a câștigat

Și tu poți să fii în locul lor! Trebuie doar să ai parte de curaj, de puțină inspirație și de noroc, ingrediente fără de care nu poți obține câștiguri fabuloase la pariuri.

În plus, trebuie să știi să profiți și de bonusurile generoase care sunt oferite, așa cum e cazul și celor de la Superbet. O dovadă în acest sens este și biletul ieșit câștigător în urma evenimentelor de ieri.

ADVERTISEMENT

Cota uriașă a biletului a fost ridicată foarte mult de meciul de tenis dintre Brandon Holt și Pedro Cachin, unde pariorul nostru, extrem de inspirat, dar și din cale-afară de curajos, a mizat împotriva curentului. El a mers pe mâna argentinianului, care avea o cotă la victorie de 2,70. După primele două seturi, totul părea pierdut, întrucât Holt conducea cu 2-0, după un scurt 6-1, 6-2.

Dar Cachin a câștigat al treilea set cu 6-1, iar următoarele două au fost decise la tie-break.  Sud-americanul s-a impus în secvența a patra a jocului cu 7-1 în tie-break, iar în decisiv, a câștigat cu 10-6. Era un semn suficient de puternic pentru inspiratul parior că tot Universul conspiră în realizarea dorințelor sale.

ADVERTISEMENT

Din meciurile de la US Open, el a mai prins următoarele pariuri câștigătoare: peste 35,5 game-uri la Tommy Paul – Sebastian Korda, la o cotă de 1,55, Marton Fucsovics obține minim un set în fața lui Alejandro Davidovich-Fokina, la o cotă de 1,40, 1 solist la Daniel Elahi Galan – Jordan Thompson, la cota de 1,75, 1 solist în duelul de la dublu Puetz/Venus – Golubev/Martinez la o cotă de 1,30, Dalma Galfi câștigă măcar un set împotriva lui Harriet Dart la o cotă de 1,50, Andy Murray câștigă al treilea set în fața lui Emilio Nava la o cotă de 1,16, cuplul Arevalo/Rojer câștigă al doilea set în fața perechii Peers/Popyrin la o cotă de 1,70 și 1 solist la Alison Riske – Osorio Serrano, la o cotă de 1,62.

Cote bune, jucate curajos, dar să nu uităm nici de bonusurile Superbet, cu ajutorul cărora poți da adevărate lovituri cu biletele pe care le joci pariuri.

Fotbalul, cote mici, dar sigure în drumul spre marele câștig de 100 de mii de lei

Din partidele de fotbal incluse pe biletul magic cu o cotă de aproape 900, pariorul nostru a mers fie pe victorii ale gazdelor sau pe cel puțin șase cornere ale favoritelor. Astfel, el a mizat pe 1 solist la Rennes – Brest, la o cotă de 1,55, și la Juventus – Spezia, la o cotă de 1,30, și pe un total de peste 5,5 cornere pentru Marseille împotriva lui Clermont, pentru Arsenal în fața lui Aston Villa, pentru Napoli împotriva lui Lecce și pentru Liverpool în fața lui Newcastle.

Singurul pariu pe fotbal ieșit din aceste tipare a fost de la meciul din Belgia dintre Antwerp și Union Saint-Gilloise, unde s-a mizat pe cel puțin un gol înscris de gazde, și a fost bifat cu verde încă din minutul 8.

Și nu uita nici de bonusurile generoase oferite de Superbet, fiindcă și datorită lor câștigurile tale la pariuri cresc substanțial, iar loviturile pe care le dai sunt cu adevărat incredibile.

ADVERTISEMENT