Zidane l-a luat în lotul Realului pe noul Balon de Aur!

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 16:04
Zidane l-a luat în lotul Realului pe noul Balon de Aur! GALERIE FOTO

Real Madrid are pe bancă un jucător care a reuşit să-l convingă pe Zinedine Zidane să-l ia în lot cu o replică care l-a lăsat mască pe antrenorul “galacticilor”.

Mariano Diaz, golgeterul Real B Castilla, ar putea fi noua surpriză a madrilenilor după ce Zinedine Zidane a decis să-l aducă la prima echipă.

Jucătorul  este internaţional cu Republica Dominicană şi l-a convins pe Zidane după ce i-a dat antrenorului o replică surprinzătoare:”Voi fi noul Balon de Aur!”.

Atacantul de 23 de ani a marcat deja un gol pentru prima echipă în turneul International Champions Cup împotriva celor de la Chelsea.

Diaz a profitat şi de faptul că Zizou a căutat o soluţie pentru problemele de sănătate pe care le are francezul Benzema. Decizia lui Zidane a făcut ca Diaz să fie coleg cu Morata, Benzema sau Cristiano Ronaldo

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×