Curăţenia de iarnă de la Dinamo? Mulţi dintre jucătorii de pe “lista neagră” nu vor să plece fără despăgubiri. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici    Cristian Ghindă   
în Dinamo
29/12/2019, 17:00
Curăţenia de iarnă de la Dinamo? Mulţi dintre jucătorii de pe “lista neagră” nu vor să plece fără despăgubiri. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Curăţenia de iarnă de la Dinamo Mulţi dintre jucătorii de pe lista neagră nu vor să plece fără despăgubiri. FOTO: Slavko Perovic,Enriko Papa,Denis Ciobotariu si Andrei Chindris in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani,

La Dinamo nu se anunţă vremuri liniştite. Echipa lui Dusan Uhrin a încheiat anul 2019 pe locul 9 în Casa Pariurilor Liga 1 şi are şanse minime la play-off. În aceste condiţii, în pauza competiţională se anunţă o adevărată curăţenie, însă, din informaţiile FANATIK, jucătorii vizaţi nu vor să plece cu mâna goală de la club. 

Negoiţă încearcă să scadă bugetul de salarii! Popescu şi Klimavicius, primele plecări?

Bugetul de salarii este unul generos la Dinamo, de aproximativ 180.000 de euro lunar, iar în această iarnă se încearcă o scădere a acestui buget prin punerea pe liber a jucătorilor cu salarii mari care nu au confirmat, mai ales că şansele la play-off sunt foarte mici şi echipa riscă să joace pentru al treilea sezon la rând în play-out.

Mihai Popescu nu mai are viitor la club. Fundaşul a intrat într-un conflict cu Dusan Uhrin şi ar fi refuzat să joace împotriva Botoşaniului, în ultimul meci al anului. Cel mai probabil, Popescu nu va continua la Dinamo din retur.

Este şi situaţia lui Linas Klimavicius, care a ieşit din graţiile antrenorului după evoluţia dezastruoasă de la Clinceni. FANATIK a anunţat după acel meci că fundaşul lituanian are şanse mari să plece în această iarnă de la club.

Mulţi dintre jucătorii de pe “lista neagră” nu vor să plece fără despăgubiri!

În schimb, ceilalţi jucători aflaţi pe lista neagră nu vor să părăsească clubul, cel puţin nu în orice condiţii. Gabriel Moura, Florin Bejan, Andrei Sin, Brito, Alex Răuţă sau Cătălin Straton au salarii care merg până la 10.000 de euro lunar şi din informaţiile FANATIK, jucătorii nu iau în calcul o despărţire fără despăgubiri de la Dinamo, în condiţiile în care majoritatea au încă un an şi jumătate sau chiar doi ani şi jumătate contract.

Căpitanul Dan Nistor a avut o discuţie cu oficialii clubului şi cu Dusan Uhrin şi sunt şanse bune ca el să continue până în vară la Dinamo. Mijlocaşul va pleca doar în cazul în care va apărea o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar:

„Eu sunt un dinamovist şi voi rămâne dinamovist toată viaţa, dar dacă va veni o oferta bună pentru mine şi pentru club, mă voi gandi. Am o vârstă şi trebuie să am grijă şi de familia mea. Eu sunt sigur că atât Florin, cât şi Danciu nu ar lăsa Dinamo la greu. Au demonstrat de atâtea ori că sunt alături de noi.

Nu s-au ascuns pe sub birouri la greu şi au fost, alături de staff-ul tehnic, mereu lângă noi şi ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Pentru ca acest club să revină unde îi este locul, în elită, e nevoie în primul rând de dinamovişti, iar ei sunt printre cei mai mari dinamovişti”, a declarat Nistor.

Dinamo este în acest moment pe locul 9 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 28 de puncte, la 7 lungimi de ultimul loc de play-off, ocupat de Viitorul. În ultimele patru etape din sezonul regulat, echipa lui Dusan Uhrin mai are de jucat cu: Astra, Voluntari, FCSB şi Gaz Metan Mediaş.

  • 180.000 de euro este bugetul de salarii de la Dinamo 
  • -5 este golaverajul “câinilor” în acest sezon

 

Închide ×