Carousel hot news

Curelea, Varga şi Ferfelea, refuzaţi: “Sînt nepregătiţi”

Trei jucători de bază ai Sportului - Curelea, Varga şi Ferfelea - au fost la un pas să ajungă la Pandurii. Preşedintele Marin Condescu a ajuns la un acord cu Vasile Şiman pentru cei trei...
14.08.2013 | 10:57
Curelea, Varga şi Ferfelea, refuzaţi:

Trei jucători de bază ai Sportului – Curelea, Varga şi Ferfelea – au fost la un pas să ajungă la Pandurii. Preşedintele Marin Condescu a ajuns la un acord cu Vasile Şiman pentru cei trei fotbalişti, dar Cristi Pustai s-a opus transferurilor.

Curelea, Varga şi Ferfelea au depus memorii la LPF, neplătiţi de Sportul de aproape un an, şi aşteaptă să devin liberi de contract.

Tentat de şansa de a lua gratis trei fotbalişti cotaţi la 2,5 miliaone de euro, Marin Condescu a discutat cu Curelea, Varga şi Ferfelea trecerea la Pandurii Tg. Jiu. Negocierile păreau să se finalizeze cu succes, dar antrenorul Cristi Pustai a refuzat transferul celor trei. “Cristi Pustai mi-a spus că nu are timp să-i integreze în echipă dacă îi transferăm, sunt nepregătiţi, deci nu îi luăm la Pandurii”, a declarat Marin Condescu la sport.ro.

Varga, cel mai scump

Dacian Varga este cotat la 1,2 milioane de euro. El a reuşit să strîngă în tricoul Sportului 135 de meciuri, dar cele mai bune performanţe le-a avut la Urziceni, formaţiei cu care a jucat în Liga Campionilor. Costin Curelea este cotat de transfermarkt.de la 800.000 de euro, în timp ce Ferfelea la 550.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri