Curelea, Varga şi Ferfelea, refuzaţi: “Sînt nepregătiţi”

Constantin Radu   
în Casa Pariurilor Liga 1
14/08/2013, 10:57
Curelea, Varga şi Ferfelea, refuzaţi: “Sînt nepregătiţi”

Trei jucători de bază ai Sportului – Curelea, Varga şi Ferfelea – au fost la un pas să ajungă la Pandurii. Preşedintele Marin Condescu a ajuns la un acord cu Vasile Şiman pentru cei trei fotbalişti, dar Cristi Pustai s-a opus transferurilor.

Curelea, Varga şi Ferfelea au depus memorii la LPF, neplătiţi de Sportul de aproape un an, şi aşteaptă să devin liberi de contract.

Tentat de şansa de a lua gratis trei fotbalişti cotaţi la 2,5 miliaone de euro, Marin Condescu a discutat cu Curelea, Varga şi Ferfelea trecerea la Pandurii Tg. Jiu. Negocierile păreau să se finalizeze cu succes, dar antrenorul Cristi Pustai a refuzat transferul celor trei. “Cristi Pustai mi-a spus că nu are timp să-i integreze în echipă dacă îi transferăm, sunt nepregătiţi, deci nu îi luăm la Pandurii”, a declarat Marin Condescu la sport.ro.

Varga, cel mai scump

Dacian Varga este cotat la 1,2 milioane de euro. El a reuşit să strîngă în tricoul Sportului 135 de meciuri, dar cele mai bune performanţe le-a avut la Urziceni, formaţiei cu care a jucat în Liga Campionilor. Costin Curelea este cotat de transfermarkt.de la 800.000 de euro, în timp ce Ferfelea la 550.000 de euro.

Închide ×