Fotbal international

Curg aprecierile pentru Valentin Mihăilă din partea presei italiene: ”Se vede că are talent și fler”

08.03.2021 | 10:49
Curg aprecierile pentru Valentin Mihaila din partea presei italiene Se vede ca are talent si fler
ADVERTISEMENT

Atacantul Valentin Mihăilă a făcut din nou o partidă foarte bună în tricoul Parmei, iar presa italienă apreciază creșterea înregistrată de internaționalul român.

Fostul jucător al Universității Craiova a fost eroul parmegianilor în remiza cu Fiorentina, scor 3-3, în care a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Golul reușit de Mihăilă a fost celebrat într-o manieră deosebită de fotbalist, iar FANATIK a aflat ce reprezintă gestul făcut de acesta la prima sa reușită în Serie A.

Presa italiană, aprecieri pentru Valentin Mihăilă

Presa italiană a apreciat prestația lui Valentin Mihăilă în partida din acest weekend și l-a desemnat pe acesta cel mai bun jucător al Parmei, acordându-i nota 7, la fel ca și căpitanului Juraj Kucka.

ADVERTISEMENT

”Un gol și un assist. A intrat pe teren și a fost decisiv. Se vede că are talent și fler în zona ofensivă. Și e jucător născut în 2000!”, a scris publicația Gazzetta dello Sport despre internaționalul român.

Jurnaliștii italieni s-au arătat mulțumiți și de evoluția celuilalt român al Parmei, Dennis Man, intrat pe teren în minutul 62, pe care l-au notat cu 6: ”A fost cel care a inițiat acțiunea de la golul de 3-2”.

ADVERTISEMENT

Prestațiile din ce în ce mai bune ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma l-au convins pe selecționerul Mirel Rădoi să-i convoace la echipa națională a României pentru meciurile de la finalul lunii martie, primele din campania de calificare la CM 2022.

Deși este un pas înainte pentru cei doi fotbaliști, ei rămân cu regretul că nu pot participa alături de reprezentativa U21 la turneul final al Campionatului European, a cărui primă parte se va desfășura în aceeași perioadă cu partidele din preliminariile seniorilor.

ADVERTISEMENT

Alegerile făcute de Mirel Rădoi au fost lăudate de Ioan Andone care consideră că naționala mare are prioritate, iar Adrian Mutu poate găsi și alți tineri fotbaliști pentru selecționata de tineret.

ADVERTISEMENT