Fotbal international

Curg laudele pentru George Pușcaș după ce a marcat pentru Reading: ”Omul potrivit la locul potrivit”

05.04.2021 | 22:12
Curg laudele pentru George Puscas dupa ce a marcat pentru Reading Omul potrivit la locul potrivit
ADVERTISEMENT

Atacantul George Pușcaș este lăudat în Anglia, după ce a marcat pentru Reading în meciul cu Derby County, scor 3-1, și și-a păstrat echipa în lupta pentru un loc de baraj la promovarea în Premier League.

Internaționalul român a înscris golul de 2-0, în minutul 57. Ivorianul Yakou Meite a șutat din afara careului mare, portarul David Marshall a respins în față și Pușcaș, pe fază, a împins mingea în poartă.

ADVERTISEMENT

Cu această victorie, Reading se află pe locul șase în clasament, ultimul care permite calificarea la barajul pentru promovare.

George Pușcaș, lăudat în Anglia după ce a înscris pentru Reading

Revenit la Reading după prestațiile dezastruoase de la echipa națională a României, George Pușcaș a trecut peste toate criticile și a reușit să marcheze fiind lăudat atât de antrenor, cât și de presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte bucuros pentru Pușcaș. Mă ajută faptul că el înscrie, am un lot bogat și valoros. Pușcaș a făcut o treabă excelentă azi”, a declarat antrenorul formației Reading, Veljko Paunovic.

Internaționalul român a primit nota 7 în presa engleză pentru prestația din întâlnirea cu Derby County, la fel ca majoritatea colegilor săi. Note mai mari au primit doar Rafael, Olise, Meite și Lucas Joao, toți fiind apreciați cu 8.

ADVERTISEMENT

Pușcaș, reacție de atacant după criticile de la națională

”Pușcaș a primit o șansă ca titular, după ce Lucas Joao a fost lăsat pe bancă. Românul a fost destul de discret în prima repriză, dar a fost omul potrivit la locul potrivit în repriza a doua. Pușcaș a dublat avantajul echipei înainte de minutul 60, cu al patrulea gol marcat în acest sezon”, a scris publicația locală getreading.co.uk.

George Pușcaș a fost aspru criticat după eșecul naționalei României în Armenia, atunci când a fost eliminat pentru un gest prostesc în momentul în care ”tricolorii” se aflau în avantaj. Rămași în 10 oameni, elevii lui Mirel Rădoi au încasat două goluri și au pierdut cu 2-3.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când George Pușcaș iese în evidență cu lucruri negative la echipa națională. El este caracterizat de unii colegi drept arogant și conflictual în vestiar, iar asta s-a văzut cel mai bine la meciul din preliminariile trecute pentru Euro 2020.

ADVERTISEMENT