Sport

Curg laudele pentru Mirel Rădoi după Universitatea Craiova – Zorya 3-0: „E o mare realizare!”

Mirel Rădoi a fost lăudat de Basarab Panduru la finalul meciului câștigat de Universitatea Craiova împotriva Zoryei Lugansk, scor 3-0, în turul 3 preliminar al Conference League.
12.08.2022 | 10:41
Curg laudele pentru Mirel Radoi dupa Universitatea Craiova  Zorya 30 E o mare realizare
Curg laudele pentru Mirel Rădoi după U Craiova - Zorya 3-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru consideră că noul antrenor al Universității Craiova, venirea pe banca tehnică a oltenilor fiind dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a eliminat cea mai dificilă adversară a echipelor românești din cupele europene.

Curg laudele pentru Mirel Rădoi după U Craiova – Zorya 3-0

Mirel Rădoi a fost lăudat de Basarab Panduru după calificarea obținută de Universitate Craiova împotriva Zoryei Lugansk, primul meci de altfel al lui Rădoi de la preluarea echipei.

ADVERTISEMENT

„E a doua oară când el face asta, ca în Portugalia, la U21. Reuşeşte să elimine o echipă care mie mi s-a părut cea mai periculoasă. Rezultatul este incredibil, rezultatul este din calea afară de bun.

E o seară incredibilă. FCSB avea mari şanse, 50-50 CFR-ul, iar după ce am văzut în primul meci Zorya mi s-a părut periculoasă.

ADVERTISEMENT

E o mare realizare cu 3 echipe în play-off, dacă anul trecut nu am reuşit să trecem de primul tur”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Mirel Rădoi, în extaz după debutul pe banca tehnică a oltenilor

Mirel Rădoi a fost încântat de primul meci al său pe banca tehnică a Universității Craiova și le-a mulțumit jucătorilor, fanilor, dar și lui Laszlo Balint, fostul antrenor:

ADVERTISEMENT

„Toată lumea e fericită, aș vrea ca în primul rând să-i felicit pe jucători. Foarte multă lume s-a îndoit de ei. S-au preconizat foarte multe lucruri, dar aceste lucruri nu sunt adevărate.

Atmosfera a fost una senzațională, sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naționalei. Îi mulțumesc și lui Laszlo Balint pentru ce am găsit la echipă, indiferent de ce s-a speculat prin presă”.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam multe alte soluții tactice dacă încercam să adoptăm un alt sistem. Dacă i-am fi lăsat să joace, adversarii noștri aveau calitate și puteau să creeze superioritate în orice zone ale terenului.

Am încercat, pe cât de mult posibil, să ținem cât mai mult de minge. Din timpul scurt pe care l-am avut pentru a analiza partida, acest sistem a părut cel mai indicat pentru a fi folosit. Mă bucur că până la urmă a ieșit cu bine”, a mai spus antrenorul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 4,75 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT