Sport

Curg ofertele pentru Ștefan Târnovanu! Gigi Becali a făcut marele anunț: „Am cerut 5 milioane. Poate ajunge în Franța sau Portugalia”

Ștefan Târnovanu este unul dintre cei mai în formă jucători ai FCSB-ului, iar Gigi Becali a anunțat că a primit mai multe oferte pentru tânărul portar.
04.08.2022 | 20:55
Curg ofertele pentru Stefan Tarnovanu Gigi Becali a facut marele anunt Am cerut 5 milioane Poate ajunge in Franta sau Portugalia
Curg ofertele pentru Ștefan Târnovanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că Ștefan Târnovanu poate ajunge în campionatul Franței sau al Portugaliei, dorința lui fiind să primească suma de 5.000.000 de euro în schimbul portarului.

Curg ofertele pentru Ștefan Târnovanu

Gigi Becali a dezvăluit că Ștefan Târnovanu a primit mai multe oferte în ultima perioadă, iar portarul este dorit de un club din Franța și unul din Portugalia.

ADVERTISEMENT

Dorința patronului FCSB-ului este să obțină 5.000.000 de euro pe Târnovanu, motiv pentru care a cerut 10.000.000 de euro în schimbul său, deși este conștient că nu se va plăti această sumă pe titularul din poarta „roș-albaștrilor”.

„Am și eu o ofertă de cinci milioane de euro pentru Târnovanu! A venit cineva cu două milioane, nu-l dau, a venit cu trei, nu-l dau, a venit cu patru, nu-l dau și am cerut 10 milioane de euro, dar nu dă nimeni banii ăștia.

ADVERTISEMENT

Sunt două cluburi interesate de el, unul din Portugalia, unul din Franța și negociez la 5 milioane de euro pentru Târnovanu”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

  • 22 de ani are Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu a profitat de șansa primită la FCSB

Ștefan Târnovanu a fost multă vreme rezerva lui Andrei Vlad, însă gafele inexplicabile ale goalkeeperului l-au propulsat în poarta „roș-albaștrilor”, iar acesta a jucat toate meciurile din play-off-ul campionatului.

ADVERTISEMENT

Deși în play-off FCSB a avut meciuri mai grele, tânărul portar s-a descurcat admirabil, ieșind în evidență prin paradele sale și momentele de siguranță pe care le-a dat apărării.

În noul sezon, Ștefan Târnovanu este titular incontestabil la FCSB și a reușit să își ajute deja echipa în mai multe meciuri atât din campionat, cât și din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Grație partidelor bune făcute pentru campioana României, Ștefan Târnovanu a făcut parte și din lotul lui Edi Iordănescu pentru primele patru meciuri din Liga Națiunilor, însă nu a apucat să debuteze pentru „tricolori”.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,35 este cota pentru „1X” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT