Fotbal international

Curg ofertele pentru Şumudică: a refuzat Dinamo şi o echipă din zona arabă. „Mă voi întoarce în Turcia!”

16.03.2021 | 18:26
Curg ofertele pentru Sumudica a refuzat Dinamo si o echipa din zona araba Ma voi intoarce in Turcia
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică este liber de contract după ce s-a despărţit de turcii de la Rizespor şi nu duce lipsă de oferte. A fost căutat inclusiv de fanii lui Dinamo şi a refuzat o ofertă din zona arabă.

Dinamo l-a vrut pe Şumudică înaintea lui Gigi Mulțescu

Pe banca lui Dinamo a fost numit Gheorghe Mulţescu, dar Marius Şumudică a mărturisit că a fost căutat şi el pentru a prelua echipa „câinilor“.

ADVERTISEMENT

„Am avut telefonul bombardat. Au spus aseară că lucrurile sunt blocate și că așteaptă să dau răspunsul. Îi respect, dar nu sunt pregătit mental să vin la Dinamo.

Ei sunt de respectat, dar eu nu mă văd în postura să stau pe banca la Dinamo. Am mai fost căutat o dată, când era Mutu președinte, dar tot n-am putut accepta”, a declarat Marius Șumudică, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a refuzat o ofertă din zona arabă: „Mă voi întoarce în Turcia”

„Am refuzat o ofertă din Arabia Saudită. Mi-au transmis draftul de contract zilele trecute. Dar m-am gândit mai bine, am vorbit şi cu staff-ul meu…

Nici nu aveam staff-ul pus la punct, parcă e un blestem asupra staff-ului meu în momentul de faţă. Unul dintre băieţii cu care lucram, Petre Cristian, pe care îl cunoaşteţi, a lucrat cu mine, a jucat cu mine la Sportul, lucrez cu el de peste 10 ani, trăieşte o tragedie în familie, soţia lui fiind grav bolnavă şi a trebuit să se oprească pentru moment.

ADVERTISEMENT

Iar cel de-al doilea asistent de-ai mei, Gabi Mărgărit, este infectat cu noul virus corona. Eu nici nu am mai ieşit din casă. Mi-era frică să nu îmi fi dat şi mie şi să-l transmit mai departe. De 11 zile îmi fac teste în fiecare zi.

Mă voi întoarce în Turcia, după cum sunt semnalele. Sau în Golf. Mai sunt discuţii avansate cu o echipă din Polonia şi una din Rusia“, a mai spus Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT
  • 2 trofee a câştigat Marius Şumudică în cariera de antrenor. Ambele cu Astra Giurgiu, campionatul României în 2016 şi Supercupa, în acelaşi an.
ADVERTISEMENT